Samsung Galaxy Watch -älykellojen tuki

Käyttöohjeet

Suosittelemme tutustumaan valmistajan tarjoamiin kattavampiin käyttöohjeisiin ja laitetukeen.

 Siirry Samsungin tukisivuille

 Samsung Galaxy Watchin päivittäminen

 Samsung Galaxy Watchin itsediagnoosi

 Samsung Galaxy Watch tehdasasetusten palautus

Mobiiliyhteyden käyttöönotto Samsung Galaxy Watch -älykelloon

Saitko DNA Kaupasta käyttöönottoa varten QR-koodin? Lue se Galaxy Wearable -sovelluksessa, et tarvitse erillistä käyttöönottokoodia. eSIM on tämän jälkeen käyttövalmis. Voit siirtyä ohjeessa suoraan kohtaan 4.

Aloita avaamalla puhelinliittymäsi tiedot Oma DNA -sovelluksesta (Palveluni-valikon alla) ja siirry ”SIM-kortti ja PUK-koodit” -näkymään.

Varmista, että DNA Multi-SIM -lisäpalvelu näkyy kohdassa ”Rinnakkaiskortti”. Valitse ”Ota eSIM käyttöön”.

Jos et ole vielä tilannut DNA Multi-SIM -lisäpalvelua, tilaa se Oma DNA -sovelluksesta, DNA Kaupasta tai DNA:n myyntipalvelusta: 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16). Numero on maksuton.

Kopioi eSIM-käyttöönottokoodi (käytä kopioi-painiketta) liittääksesi sen seuraavaksi puhelimesi Galaxy Wearable -sovellukseen.

Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, lataa se Google Play -sovelluskaupasta. 

Avaa Galaxy Wearable -sovellus puhelimestasi ja liitä käyttöönottokoodi sovellukseen. 

Valitse kellosi laitelistalta ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Valmista tuli! Nyt voit soittaa ja vastaanottaa puheluja älykellollasi ja käyttää nettiä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluan puhelut ja netin Samsung Galaxy Watchiini. Miten toimin?

Etene tämän sivun ohjeiden mukaisesti; Galaxy Watchin oma sovellus auttaa käyttöönotossa.
 

Kuinka nopea netti Galaxy Watchissa on?

Kun puhelinliittymälläsi on DNA Multi-SIM -lisäpalvelu, surffaat älykellolla netissä 10 Mbit/s nopeudella; sillä lataat lenkkimusat ja kartat vaivatta – raja ei tule vastaan, sillä rinnakkaiskortinkin netti on rajaton. 

Pääliittymän eli ykköspuhelimesi netin nopeus määräytyy liittymätyypin mukaisesti, mutta datakattoa ei netin suhteen ole kummallakaan laitteella. 

Huomaathan, että DNA Multi-SIM ei toimi ulkomailla. 
 

Mitä DNA Multi-SIM -lisäpalvelun käyttö maksaa?

DNA Multi-SIM -lisäpalvelusta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen kytkentä- ja kuukausimaksu. Maksut veloitetaan pääliittymän laskulla.
Palveluun liitettyjen rinnakkaiskorttien käyttöperusteiset veloitukset laskutetaan pääliittymän laskulla ja laskutusperiaatteilla. Jos esimerkiksi pääliittymällä puhelut laskutetaan käytön mukaan 0,07 € alkavalta minuutilta, niin rinnakkaiskortilla soitetut puhelut laskutetaan samalla laskutusperiaatteella. Mikäli pääliittymän
kuukausihintaan kuuluu määrätyn kokoinen paketti puheluminuutteja, rinnakkaiskorttia käyttävällä laitteella soitetut puhelut kuluttavat samaa pakettia.

Vaihdoin operaattoria. Miten saan Galaxy Watchin yhdistettyä puhelimeeni?

Poista aluksi aikaisempi eSIM laitteeltasi. Tilaa sen jälkeen DNA Multi-SIM -lisäpalvelu DNA:lta, joko Oma DNA -sovelluksesta, DNA Kaupasta tai myyntipalvelusta. Sen jälkeen seuraa tämän sivun ohjeita.  

Jos haluan poistaa Galaxy Watchin liittymän, miten toimin?

Poistettuasi eSIMin laitteeltasi, muista myös irtisanoa DNA Multi-SIM -lisäpalvelu olemalla yhteydessä DNA:n asiakaspalveluun.
 

Mistä löydän lisätietoa Galaxy Watch -älykelloista?

Tutustu DNA:lla myynnissä olevien kellojen ominaisuuksiin täällä.

Onko Galaxy Watch yhteensopiva iPhonen kanssa?

Uusimpien puhelinmallien kanssa kyllä. Ajantasaisen mallilistauksen näet Samsungin sivuilta.

Mitä teen, jos puhelin tai älykello katoaa?

Jos käytössäsi on paikannuspalvelu tai “Etsi laite” -sovellus, käytä sitä ja sulje laitteesi liittymä tilapäisesti varmuuden vuoksi. Liittymän lisäpalvelut (esim. DNA Multi-SIM -lisäpalvelu) sulkeutuvat tilapäisesti samalla. Tee näin:

Kadonnut puhelin

Tärkeintä puhelimen kadotessa on lukita laite etälukituksella ja sulkea kadonneen puhelimen liittymä itsepalvelussa tai asiakaspalvelun kautta.

Tarvittaessa kannattaa myös palauttaa puhelimen tehdasasetukset, eli nollata laitteen tiedot. Puhelimen nollaaminen kuulostaa lopulliselta, mutta jos tiedot on tallennettu pilveen, ovat ne tallessa ja helposti uudelleen palautettavissa puhelimeesi.

Jos et ole aivan varma, onko puhelinta ehditty käyttää, muista myös vaihtaa tärkeimpien käyttämiesi palveluiden salasanat.

Jos liittymälläsi on ollut käytössä DNA Multi-SIM -lisäpalvelu, se sulkeutuu tilapäisesti samalla, kun liittymä suljetaan. Huomaathan, että tällöin mobiiliyhteys katkeaa myös rinnakkaislaitteesta – toisesta puhelimesta tai älykellosta.

Kadonnut Samsung Galaxy Watch

Jos kadotat Samsung Galaxy Watch –kellon tai muun Samsungin laitteen, voit etsiä sitä, lukita sen ja tyhjentää sen tiedot. Jos olet lisännyt laitteelle Google-tilin, “Paikanna puhelin” on automaattisesti päällä. Tutustu ohjeisiin Samsungin tukisivuilla.

Jos älykellossasi on ollut mobiiliyhteys, muista sulkea tilapäisesti myös DNA Multi-SIM -lisäpalvelu. Teemme sen puolestasi, ota yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun.