eSIMin tuki

eSIM-liittymän käyttöönotto

Varmista, että laitteessasi on eSIM-valmius

eSIM-valmius on viimeisimmissä puhelinmalleissa, tableteissa ja älykelloissa. Varmista se vielä laitteen tuotetiedoista.

Tilaa eSIM

Saat eSIMin joko olemassa olevalle tai uudelle liittymälle DNA Kaupasta tai DNA:n myyntipalvelusta, puh: 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16). Numero on maksuton.

Aloita käyttäminen

Tilattuasi eSIMin voit ottaa sen heti käyttöösi Oma DNA -sovelluksesta löytyvällä käyttöönottokoodilla tai QR-koodilla. Halutessasi voit noutaa QR-koodin myös lähimmästä DNA Kaupasta. Oma DNA -sovelluksen kautta saat eSIMin käyttöösi saman tien:

  • Avaa Oma DNA -sovellus (jos sinulla ei vielä ole sovellusta, voit ladata sen laitteellesi sovelluskaupasta).
  • Valitse puhelinliittymä, jolle haluat eSIMin ottaa käyttöön ja valitse sen alta "SIM-kortti ja PUK-koodit".
  • Klikkaa: "Ota eSIM käyttöön" ja etene sovelluksen ohjeiden mukaan.

Jos haluat mobiiliyhteyden älykelloosi, jossa on eSIM-valmius, löydät ohjeet älykellojen tukisivuilta.

Usein kysyttyä eSIMistä

Mikä on eSIM?

eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin niin puhelimissa, tableteissa kuin esim. älykelloissa. Laitteesta riippuen voit jatkossa valita, haluatko liittymäsi toimimaan perinteisen SIM-kortin kautta vai digitaalisesti, eSIMillä. Voit liittymää tilatessasi tai vaihtaessasi valita perinteisen SIM-kortin tilalle eSIMin silloin, kun laitteessasi on eSIM-valmius. 

Mitä eroa on perinteisellä SIM-kortilla ja eSIMillä?

Huomaat eron ainoastaan käyttöönottotilanteessa: eSIMiä ei tarvitse odotella postitse kotiin toimitettavaksi, valita oikeaa korttikokoa tai asentaa sitä laitteen sisälle itse. Riittää, että tilaat ja otat sen käyttöösi: tilatun eSIMin käyttöönotto onnistuu Oma DNA -sovelluksessa tai DNA Kaupassa.

 

Mille laitteille eSIMin saa?

Toistaiseksi eSIMin saa uusimpiin puhelimiin ja tabletteihin sekä esim. älykelloihin; niihin laitteisiin, joissa laitevalmistaja on ilmoittanut eSIM-valmiudesta. Tämän voit tarkistaa laitteen tuotetiedoista.

Katso tarkemmat ohjeet: eSIMin käyttöönotosta tai mobiiliyhteyden tilaamisesta Samsung Galaxy Watch- tai Apple Watch -älykelloon.

Miten saan mobiiliyhteyden älykellooni?

Varmista ensin, että älykellossasi on eSIM-valmius. Sen jälkeen tarvitset vielä DNA Multi-SIM -lisäpalvelun. Sen tilaaminen onnistuu joko suoraan älykellon omasta sovelluksesta (Apple Watch) tai etukäteen DNA Kaupasta, DNA:n myyntipalvelusta tai Oma DNA -sovelluksesta (Samsung Galaxy Watch).  Katso tarkat ohjeet älykellojen tukisivuilta.

Huomaathan, että DNA Multi-SIM -lisäpalvelu on liitettävissä vain DNA:n puhelinliittymään. 

 

Aiheeseen liittyvät sisällöt

Tilaa eSIM DNA:lta