Tuotenimi: Huawei 5G CPE Win H312-371

Tehokas Ulkomokkula 5G H312 poimii huippunopean 5G-netin kotisi WiFi-reitittimeen esteettömästi suoraan ulkoilmasta. Vaivaton kiinnitys seinään tai tolppaan.

Laitteen käyttö langattoman lähiverkon kanssa edellyttää yhteyttä erilliseen Ethernet WAN -portilla varustettuun WiFi-reitittimeen (esim. Google WiFi). Ilman erillistä WiFi-reititintä voit kytkeä Ulkomokkulaan vain yhden käyttölaitteen kerrallaan, yhdistämällä käyttölaitteen erillisellä Ethernet-johdolla Ulkomokkulan virtalähteen LAN-porttiin.

• 5G enimmäisnopeus verkosta 1,65 Gbit/s
  • 5G enimmäisnopeus kohti verkkoa 250 Mbit/s
  • 4G LTE enimmäisnopeus verkosta 1,6 Gbit/s
  • 4G LTE enimmäisnopeus kohti verkkoa 150 Mbit/s
  • Veden- ja pölynkestävä rakenne IP65-luokituksen mukaisesti
  • Toimivuus -40 – 55 °C -lämpötilassa
  • Suojaus 6 kV:n jännitepiikiltä

Myyntipakkauksen sisältö

• Ulkomokkula 5G H312
  • Virtalähde ja -johto
  • 10 metrin Ethernet-lattakaapeli Ulkomokkulan ja virtalähteen välille
  • Kanta seinäkiinnitykseen
  • 4 kpl ruuveja ja kiila-ankkureita
  • Säädettävä hihna tolppakiinnitykseen
  • Nimilaatta
  • Pikaopas ja takuukortti