Nopeus on DNA:ssamme. DNA 5G.

Omnitelen tekemässä tutkimuksessa DNA:n mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus oli suurin kaupungeissa: Helsinki, Espoo ja Kaunainen, Vantaa, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Lahti, Pori, Turun seutu ja Tampereen seutu.

Tilaa tästä DNA:n nopea 5G-liittymä kotiin tai puhelimeen. Nettiliittymän ostajalle myönnämme 30 päivän tyytyväisyystakuun!

 

DNA Helppoustakuu sisältää:

  • 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, et maksa koeajalta laskuja. 30 päivän peruutusaika liittymän osalta alkaa, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen, laitteiden osalta tavaran vastaanottamisesta, jos tavara vastaanotetaan myöhemmin kuin tilausvahvistus. 30 päivän tyytyväisyystakuu kattaa myös DNA Netin kanssa ostetut DNA:n lisäpalvelut (Matkanetti 4G ja DNA TV Hubi). Tilaukseen liittyvät laitteet voidaan ottaa käyttöön peruuttamisoikeutta menettämättä, mutta laitteita on käsiteltävä huolellisesti ja niiden tulee olla palautushetkellä ehjiä ja myyntikuntoisia. Takuuta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 044 144 044.
  • DNA Asennusmestarin, joka auttaa käyttöönotossa ja saat myös asennusapua tarvittaessa.
  • Käytönaikaisen huolenpidon, käyttöönoton helpottamisen asennustilanteessa; opastus itse laitteissa, ohjeet, videot.
  • Lisäksi päätelaitteet (WiFi-modeemit) on valittu ja räätälöity niin, että niillä saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen DNA Netin kanssa ja ne ovat huolettomia käyttää.

Meiltä myös 5G-puhelimet

Suosituimmat 5G-puhelimet – koroton ja kuluton DNA Maksuaika

Katso kaikki

DNA 5G kattaa jo nämä alueet

HUOM! Peittokartan päivittymisessä on viivettä, minkä vuoksi aivan uusimmat peittoalueet eivät välttämättä vielä näy.

Powered by Esri