Tuotenimi: Huawei B2368-66

DNA Ulkomokkula 4G WLAN on kiinteästi ulos asennettava mokkula, jolla saat tehokkaan 4G-netin sisäyksikön ja ulkoantennin avulla. Nettiyhteys on varma silloinkin, jos kuuluvuus on heikko ja saat vielä paremman signaalin jo valmiiksi hyvän kuuluvuuden alueella.

Ulkomokkulassa on kolme 1 GB Ethernet-porttia, joilla liität tietokoneen, television tai digiboksin sekä pelikonsolin nettiin. AC-WLAN (2x2) lupaa mokkulan WiFi-sisäverkon huippunopeudeksi reippaat 867 Mbit/s. Tällä mokkulalla luot WLAN-yhteyden jopa 32 laitteelle.

Yhteydet ja liitettävyys

• SIM-kortti: Normaali SIM
  • Liitäntätyyppi: WLAN & Ethernet
  • Ethernet-liitännän maksiminopeus: 1000 Mbit/s
  • Ethernet (LAN) -liitännät: 3 kpl 1 Gbit/s
  • Verkkotekniikka: 4G LTE CAT13/12 2xCA 4x4MIMO
  • WLAN: 802.11ac Dual-Band
  • WLAN-taajuusalueet: 2.4 GHz ja 5 GHz
  • WLANin teoreettinen maksiminopeus: 867 Mbit/s
  • WLANin kantavuus: erinomainen
  • Verkon teoreettinen maksiminopeus: 600 Mbit/s
  • Yhteyden liityntätyyppi: Mokkula

Verkko-ominaisuudet

• 4G LTE CAT13 enimmäisnopeus verkosta 600 Mbit/s
  • 4G LTE CAT12 enimmäisnopeus kohti verkkoa 150 Mbit/s
  • Tuki 3,5Ghz taajuusalueelle
  • Tuki Ipv6:lle

Muut ominaisuudet

Kattavat reititin ominaisuudet: siltaava tila, LTE MHz lukko, signaalitiedot valoina ulko- ja sisäyksikössä, ympärisäteilevä ulkoyksikkö, POE Ethernet, päivitykset netistä, kattavat ohjelmisto-ominaisuudet.

Myyntipakkauksen sisältö

• DNA Ulkomokkula 4G WLAN B2368-66
  • Sisä- ja ulkoyksikkö
  • Virtalähde
  • 20 metrin Cat 5e POE Ethernet-kaapeli
  • 1,5 metrin Cat 5e Ethernet-kaapeli
  • Pikaopas
  • Seinäteline
  • Kiinnikkeet tolppa-asennukseen

Katso tarkemmat kuvat pakkauksen sisällöstä PDF-esitteestä.

Takuu

Valmistajan takuu: 24 kk