ihmiset viettävät aikaa olohuoneessa

DNA Taloyhtiönetti

Taloyhtiöasukkaana nettiyhteys jopa puolet edullisemmin. Ota DNA taloyhtiönetti käyttöösi tekemällä osoitehaku - näet myös muut kotiisi saatavilla olevat palvelut.

Näin helppoa taloyhtiönetin käyttöönotto on:

Syötä osoitteesi

Valitse sinulle sopivin taloyhtiöasiakkaan nettiyhteys sekä modeemi

Valitse haluamasi lisäpalvelut ja vahvista tilaus

Ota tarpeeksi nopea taloyhtiölaajakaista!

Muista varmistaa riittävän nopea liittymä, jos käytät nettiä etätöihin, suoratoistopalveluihin tai verkossa pelaamiseen

Asumisen palveluihin sisältyvä perusnopeus sopii vain vähäiseen netinkäyttöön, kuten laskujen maksuun ja selailuun.

Taloyhtiöasiakkaana saat netin kaikki nopeusluokat jopa puolet edullisempaan hintaan! Aloita tekemällä osoitehaku!

Tarvitsetko apua netin valinnassa? Anna Apurin auttaa.

Asiantuntijamme auttavat sinua chatissa ja puhelimessa.

 

Varaa soittoaika

Oletko taloyhtiöpäättäjä? Katso DNA Taloyhtiönetin yhteystiedot

DNA Netti taloyhtiöille on järkevä ja kustannustehokas tapa saada koko taloyhtiö nettiin samanaikaisesti. Jos olet taloyhtiöpäättäjä, tutustu DNA taloyhtiönettiin ja ota yhteyttä.

Tutustu

Mikäli olet asukas taloyhtiössä, voit tehdä ehdotuksen taloyhtiönetin hankinnasta täyttämällä lomakkeen.

Täytä lomake

Kun tilaat DNA Netin, nautit rahanarvoisista asiakaseduista

Kun olet DNA:n taloyhtiöasiakas, saat myös muut palvelumme edulliseen DNA Asiakasetuhintaan.

Kirjaudu sisään, niin näet juuri sinulle räätälöidyt edut!

Kirjautumalla näet tämänkin tarjouksen

Kun olet DNA asiakas, saat myös muut palvelumme edulliseen DNA Asiakasetuhintaan. Kirjautumalla näet kaikki juuri sinulle räätälöidyt edut.

Kirjaudu sisään

DNA Netti  Netflix

Täydelliset yhdessä

Saat DNA Netti ja Netflix Perhe -yhdistelmätilauksen helposti yhdellä DNA-laskulla.

DNA Mix- kanavapaketit etuhintaan

Valitse mitä haluat katsoa! Meiltä saat oman makusi mukaiset DNA Mix -kanavapaketit edulliseen DNA Asiakasetuhintaan.

Muista myös WiFi-modeemi!

Netin käyttöön tarvitset modeemin, jolla jaat netin kaikkiin laitteisiin. Voit tilata modeemin aktivoidessasi nettiliittymäsi. Näistä syistä modeemi kannattaa hankkia DNA:lta: 

  • Toimintavarma - Modeemit on valmiiksi optimoitu DNA:n verkkoon, ja päivitykset sekä palomuuriasetukset ovat aina ajantasalla. 
  • Tehokas WiFi - Voit liittää kaikki laitteesi; puhelimet, tabletit, tietokoneen jne. langattomasti kotisi nopeaan verkkoon.
  • Helppo käyttöönotto - Valmiiksi kustomoitujen asetusten ansiosta otat modeemin käyttöö vaivattomasti. DNA Apuri on kuitenkin aina tarvittaessa apunasi.

Taloyhtiölaajakaista on edullinen vaihtoehto

Taloyhtiösopimuksen ansiosta saat nopeamman yhteyden pysyvästi edulliseen hintaan. Taloyhtiölaajakaista on parhaimmillaan jopa puolet halvempi kuin vastaava nettiliittymä ilman taloyhtiösopimusta. Lisäksi saat myös muut palvelumme DNA Asiakasetuhintaan.

taloyhtiönetin käyttöönotto

Taloyhtiönetin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa

Saat taloyhtiönetin käyttöösi syöttämällä ensin osoitteesi. Valitse haluamasi nopeus ja seuraa sivun ohjeita. Voit ottaa käyttöösi perusnopeuden tai hankkia suoraan nettiisi lisää tehoa nopeammalla liittymällä, etuhintaan tietysti!

taloyhtiölaajakaista

Valitse huippunopea taloyhtiölaajakaista

Nopea taloyhtiön netti - se on saatavillasi pysyvästi edulliseen taloyhtiöasukkaan hintaan! Kun valitset netin käyttäjien ja käyttötapojen mukaan, niin vauhtia riittää kaikkeen, mihin pitääkin: elokuvat ja pelit eivät pätki ja koko perhe viihtyy netissä, vaikka yhtä aikaa. Nopeutta on tarjolla jopa gigaan asti.

Ota netti käyttöösi ja valitse sopivat lisäpalvelut. Aloita tekemällä osoitehaku!

Usein kysyttyä taloyhtiölaajakaistasta

Mikä on taloyhtiönetti?

Taloyhtiönetti on koko taloyhtiön yhteinen nettiratkaisu, josta taloyhtiö tekee sopimuksen operaattorin kanssa nettipalveluiden toimittamisesta, kuten vuokraan tai vastikkeeseen sisältyvän perusnopeuden toimittamisesta. Kun sopimus taloyhtiönetistä on solmittu DNA:n kanssa, kaikille asukkaille kuuluu DNA Netti Perusnopeus ja pysyvästi edullisemmat hinnat muista DNA Netin nopeuksista. DNA tarjoaa toimintavarman ja nopean netin, josta riittää kaistaa koko perheelle nyt ja tulevaisuudessa.

Aloita tekemällä osoitehaku, niin näet kotiisi tarjolla olevat nettipalvelut ja etuhinnat.

Eikö taloyhtiössäsi ole vielä DNA Taloyhtiönettiä? Ehdota sitä taloyhtiöllesi!

Mitä etua minulle on taloyhtiönetistä?

Kun asuintalollesi on tehty sopimus DNA:n taloyhtiönetistä, asumisen palveluihisi kuuluu DNA Netti Perusnopeus ja etuhinnat kaikista muista DNA:n tarjoamista DNA Netin nopeuksista. Voit siis tilata kotisi tarpeita vastaavan huippunopean netin pysyvästi jopa puolet normaaleja kuukausimaksuja edullisemmin. Ja mikä parasta – DNA:n taloyhtiönetin käyttäjänä saat myös muita tuntuvia asiakasetuja mm. DNA TV ja viihdeboksista, mobiililaajakaistasta ja puhelinliittymistä. Tutustu etuihisi ja ota ne käyttöösi – aloita tekemällä osoitehaku!

Voinko tilata netin, vaikka minulla olisi luottotietomerkintä?

Taloyhtiönetin tilaaminen onnistuu DNA Myyntipalvelussa, DNA Asiakaspalvelussa tai DNA Kaupassa, jos sinulla on voimassa oleva luottotietomerkintä tai jos olet asunut pitkään ulkomailla ilman luottohistoriaa Suomessa.

Miten varmistan nopean ja toimintavarman laajakaistan kotiini?

Netin nopeuteen ja toimintavarmuuteen vaikuttaa mm. valittu nettiliittymän nopeus, netin käyttäjien määrä, netin käyttötarkoitus, käytössä oleva WiFi-modeemi, käytettyjen laitteiden, kuten tietokoneen tai tabletin ikä ja ominaisuudet, netin yhdistämiseen käytetyt johdot ja kytkennät. Mitä enemmän netillä on käyttäjiä ja mitä monipuolisempaa ja vaativampaa netinkäyttö on, sitä nopeampi liittymä kannattaa valita. Netin nopeuden lisäksi huolehtia, että netin jakamiseen käytetty WiFi-modeemi on laadukas, tukee tilattua liittymänopeutta ja mahdollistaa hyvän WiFi-kantavuuden kotiisi. Jos WiFi ei kanna kaikkiin kodin huoneisiin, apua on usein Mesh WiFi  -laajentimista. 

Olen vasta muuttamassa, mitä teen?

Osoitehausta voit tarkistaa uuteen kotiisi saatavilla olevan nettiyhteyden. Jos uuteen kotiisi on saatavilla DNA Taloyhtiönetti, näet nopeat ja edulliset vaihtoehdot osoitehausta ja voit tilata netin kotiisi sitä kautta.

Tee osoitehaku tai ota yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun, niin hoidetaan netti ajoissa kuntoon. Jos käytössäsi on toisen operaattorin laajakaista, muista irtisanoa se ajoissa ennen muuttoasi. Muuttajan muistilistalle on koottu muut vinkit muuttoon liittyen.

Mistä tiedän, millainen netti on kotiini sopivin?

Osoitehaku näyttää kotiisi tarjolla olevat eri nettivaihtoehdot. Netin liittymänopeuden valinnassa on huolehdittava, että se on käyttötarpeisiin nähden riittävän suuri, jotta kaista ei lopu kesken. Nopeus kannattaa valita netin käyttäjien ja käytön mukaan, jotta netti ei pätki ja vauhtia riittää kaikkeen, mihin pitääkin. Kun netin nopeus on mitoitettu oikein, on käyttö sujuvaa kaikissa tilanteissa. Nopeusvalinnan jälkeen voit valita kotiisi saatavilla olevan nettitekniikan mukaisen WiFi-modeemin sekä  Mesh WiFi  -laajentimet. Syötä ensin osoitteesi ja postinumerosi – sen jälkeen ehdotetut vaihtoehdot ovat juuri kotiisi sopivat ja heti saatavilla. Tutustu vaihtoehtoihin ja tee osoitehaku täällä.

Millaisen modeemin tarvitsen?

Toimiakseen netti tarvitsee kotiisi saatavilla olevan nettitekniikan mukaisen WiFi-modeemin, mokkulan tai reitittimen. Tee ensin osoitehaku ja valitse sopivin netti - sen jälkeen näet nettiliittymällesi sopivimman modeemin.

Hankkimalla modeemin DNA:lta, netti toimii ja laitteesi ovat tietoturvallisesti verkossa. DNA:n tarjoamat  WiFi-modeemit ja reitittimet on tarkkaan testattu ja juuri DNA:n verkkoon optimoitu, joten niiden käyttöönottokin on helppoa ja huoletonta yhdessä DNA Netin kanssa. Mikäli tarvitset apua käyttöönotossa, anna DNA Apurin auttaa.

Mikä on Mesh WiFi -laajennin?

Jos kodissa on paljon huoneita tai useita kerroksia, langaton verkko eli WiFi ei välttämättä kanna kaikkialle. Tällöin netti pätkii ja on hidas erityisesti silloin, kun nettiä käytetään kaukana modeemista.   

Mesh WiFi  -laajentimet mahdollistavat nopean ja toimintavarman WiFin myös isommassa kodissa tai silloin, kun kerroksia on useita. Mesh WiFi -laitteet muodostavat kotiisi toimintavarman mesh-verkon, jolloin netti toimii nopeasti kaikkialla kotona – yhden verkon sisällä.   

Hyvä nyrkkisääntö on, että 1-3 huoneen kotiin riittää yksi Mesh WiFi -laajennin, 4-5 huoneen kotiin tarvitaan kaksi Mesh WiFi -laajenninta ja kuuden+ huoneen koteihin 3 Mesh WiFi -laitetta on riittävä määrä. Myös kerrokset vaikuttavat WiFi:n kuuluvuuteen. Kaikissa kodin kerroksissa olisi hyvä olla oma Mesh WiFi -laajennin. 

Minulla on jo taloyhtiön laajakaista, miten selvitän netin nopeuden?

Netin nopeustesti kertoo sinulle netin todellisen nopeuden. Voit mitata sillä yhteyden lataus- ja lähetysnopeuden.