Vianselvitys
Miksei Matkamokkula vastaa?

Kokeile käynnistää laite uudelleen. Jos siitä ei ole apua, palauta laitteen tehdasasetukset.

Miksi Matkamokkulaan ei aina voi muodostaa yhteyttä?

Virran säästämiseksi Matkamokkulan WiFi-yhteyden lepotilatoiminto katkaisee WiFi-yhteyden, kun yhteyksiä ei ole ollut vähään aikaan. Voit käynnistää WiFi-yhteyden uudelleen painamalla POWER-painiketta. Voit myös poistaa tämän ominaisuuden käytöstä, mutta se voi vaikuttaa akun kestoon. Kirjaudu asetussivuille ja ja poista WiFi-yhteyden lepotilaominaisuus käytöstä valikon lisäasetukset – virransäästö kautta.

Miksi Matkamokkula ei käynnisty?

Akku on todennäköisesti tyhjä. Lataa Matkamokkulaa jonkin aikaa ja kytke sitten virta uudelleen päälle.

Miksi Matkamokkula sammui yhtäkkiä?

Matkamokkula saattaa ylikuumentua, jos sitä käytetään jatkuvasti pitkiä aiko- ja, jolloin sen automaattinen suojausjärjestelmä laukeaa. Tällöin WiFi-yhteys katkeaa ja Matkamokkula sammuu.
Varmista ennen virran kytkemistä uudelleen, että laitteella on asianmukainen ilmanvaihto ja että se on jäähtynyt.

Matkamokkulan nopeus on huono

Tarkista ensimmäiseksi Matkamokkulan näytön oikeasta yläkulmasta, että 5G/4G-yhteys on mahdollisimman hyvä. Sijoita tarvittaessa mokkula sinne, missä kuuluvuus on paras.
Yhdistä tietokone mokkulaan USB-johdon avulla. Jos nopeus on parempi, ongelma on WiFi-yhteydessä. Lisätietoja dna.fi/tuki-wifi