Viaplay

Viaplay - Suomen suosituin suoratoistopalvelu tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan viihdettä, urheilua ja alkuperäissarjoja yhdessä kätevässä paketissa. Nauti tuhansista elokuvista, sarjoista ja lastenohjelmista milloin tahansa ja missä tahansa. Viaplayn kattava valikoima sisältää uusimmat Hollywood-hitit, jännittävät kotimaiset sarjat sekä huippuluokan urheilutapahtumat, kuten jalkapallon ja jääkiekon suorat lähetykset. Kokeile Viaplayta tänään ja sukella laadukkaan viihteen maailmaan.

Ajankohtaiset urheilu- ja viihdesisällöt Viaplayssa

Osan lähetyksistä näet yksinoikeudella vain V sport- kanavilla ja/tai Viaplayssa

NHL-finaalipelit | Viaplay

Urheilu

V premium ja Viaplay-sovelluksen urheilutarjonnassa ajankohtaista juuri nyt

Urheilua

Valikoidut ottelut ja tapahtumat V sport -kanavilla. Kaikki katsottavissa Viaplayssa. 

Copa America

 • 21.6. Argentiina - Kanada
 • 25.6. Brasilia - Costa Rica
 • 26.6. Chile - Argentiina
 • 29.6. Paraguay - Brasilia
 • 30.6. Argentiina - Peru

The U.S. Open:

 • 13. - 16.6.

DP World Tour:

 • 6. - 9.6. Scandinavian Mixed
 • 20. - 23.6. Dutch Open
 • 27. - 30.6. Italian Open

LPGA:

 • 20. - 23.6. Naisten PGA Championship

NHL 

 • Su 9.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton

  Studiossa Tuomas Meling ja asiantuntija. Selostamossa Nuutti Vihtilä ja Mikko Lehtonen.T

 • i 11.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton

  Studiossa Tuomas Meling ja Mikko Lehtonen. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

 • Pe 14.6. klo 03 studio & Edmonton–Florida

  Studiossa Tuomas Meling ja Ismo Lehkonen. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

 • Su 16.6. klo 03 studio & Edmonton–Florida

  Studiossa Katariina Kiviranta ja Ville Nieminen. Selostamossa Nuutti Vihtilä ja asiantuntija.

 • Ke 19.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton (tarvittaessa)

  Studiossa Tuomas Meling ja Ismo Lehkonen. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

 • La 22.6. klo 03 studio & Edmonton–Florida (tarvittaessa)

  Studiossa Tuomas Meling ja Ismo Lehkonen. Selostamossa Tero Kainulainen ja asiantuntija.

 • Ti 25.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton (tarvittaessa)

  Studiokokoonpano ei vielä tiedossa. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

 • NHL Draft todennäköisesti 28.-29.6.

MOOTTORIURHEILU

F1

 • 9.6. Kanadan Grand Prix
 • 23.6. Espanjan Grand Prix
 • 30.6. Itävallan Grand Prix

MOTOGP

 • 31.5. - 2.6. Italian Grand Prix
 • 14. - 16.6. Kazakstanin Grand Prix
 • 28. - 30.6. Hollannin Grand Prix

MUUT LAJIT

UFC

 • 2.6. UFC 302: Makhachev vs Poirier
 • 23.6. UFC Fight Night: Whittaker vs Chimaev
 • 30.6. UFC 303: McGregor vs Chandler

DARTS

 • 7. - 8.6. Nordic Darts Masters
 • 8. - 30.6. World Cup of Darts

Tutustu ja tilaa V premium

Fall Viaplayssa
Fall Viaplayssa

Elokuvat

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia

ELOKUVAT

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia - uusimmat Hollywood-leffat, koko perheen elokuvia ja eniten kotimaisia elokuvia. Uusia elokuvia ilmestyy palveluun joka viikko. Ajankohtaisia uutuuksia esimerkiksi nyt nämä:

 Beast

Genre: toiminta/jännitys/draama

Hiljattain leskeksi jäänyt isä ja hänen kaksi teini-ikäistä tytärtään matkustavat Etelä-Afrikkaan, jossa he joutuvat valtavan leijonan jahtaamiksi. Verenhimoinen, salametsästäjien ansasta selvinnyt eläin haluaa todistaa olevansa savannin hallitsija.

Dumb Money

Genre: elämänkerta/komedia/draama

Vloggari Keith Gill upottaa säästönsä GameStopin osakkeisiin ja tekee siitä postauksen. Kun some alkaa pöhisemään, se samalla muuttaa Keithin ja kaikkien seuraajiensa elämän. Osakevinkistä tulee kansanliike, ja kaikista tulee rikkaita - kunnes miljardöörit iskevät takaisin ja molempien osapuolien maailmat kääntyvät ylösalaisin.

Elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Paul Dano, Pete Davidson, Seth Rogen ja America Ferrera.

Poker Face

Genre: toiminta/rikos/jännitys

Vuosittainen kovapanoksinen pokeriturnaus muuttuu kaaokseksi, kun juhlia isännöivä teknologiamiljardööri päättää kostaa osallistujien aiemmin tekemät petokset. Samaan aikaan rikollisyhmä murtautuu juhlapaikkana toimivaan tyhjäksi luulemaansa kartanoon. Vanhat pelikaverit joutuvat pitämään yhtä selviytyäkseen hengissä.

Ticket to Paradise

Genre: komedia/romantiikka

George Clooney ja Julia Roberts näyttelevät Georgiaa ja Davista, eronnutta pariskuntaa, joka liittoutuu ja matkustaa Balille estääkseen rakasta tytärtään Lilya toistamasta samaa virhettä, jonka he aikoinaan tekivät.

 

Tutustu ja tilaa V premium

Sarjat

Kaikki Viaplay-alkuperäissarjat

Sarjauutuuksia

Viaplay tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet, pidä sarjamaraton silloin, kun haluat. Uutta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko – tutustu esimerkiksi näihin ajankohtaisiin uutuuksiin:

Rantahotelli - Kausi 3

Genre: Rikos / Draama

Sarjan kolmas kausi jatkaa tuttuun tapaan Saltsjövikin rantakaupungissa, Gripin ja Gyllenmarkin perheiden parissa. On tyyntä ennen myrskyä, ja jokainen yrittää palata normaaliin aiempien järisyttävien tapahtumien jälkeen.

Mad Men - Kaudet 1-7

Genre: Draama

Tyylikäs, seksikäs ja provokatiivinen sarja sijoittuu 1960-1970-lukujen New Yorkiin, tarkemmin sanottuna Madison Avenuen piinkovaan ja kilpailuhenkiseen mainosmaailmaan. Pääosissa nähdään muun muassa Jon Hamm, Elisabeth Moss, Christina Hendricks ja January Jones.

The Capture - Kaudet 1-2

Genre: Rikos/trilleri

Kun sotilas Shaun Emeryn murhatuomio Afghanistanissa kumotaan väärennetyn videotodisteen myötä, hän palaa elämään vapaana miehenä nuoren tyttärensä kanssa. Mutta kun pirullinen valvontakamerakuva Lontoon yöstä tulee esiin, Shaunin elämä saa uuden shokkikäänteen, ja hänen täytyy jälleen taistella vapaudestaan.

Nashville - Kaudet 1-6

Genre: Draama, Musiikki, Romantiikka

Kyseessä on sarja, jossa Rayna Jaymes ja Juliette Barnes kohtaavat haasteita musiikkiurallaan ja henkilökohtaisessa elämässään. Heidät ympäröi ja välillä haastaa perhe, ystävät, rakastajat sekä muut artistit ja biisintekijät.

Tutustu ja tilaa V premium

Viaplay Toukokuu

V premium ja Viaplay Total - Kesäkuun kärkisisällöt

Kesäkuussa Viaplay tarjoilee sporttia ja uutta viihdyttävää katsottavaa. Luvassa on niin huippulätkää, ruotsalaista saippuaoopperaa kuin meemiosakkeista kertovaa draamakomediaa. 

Stanley Cupin finaalit pelataan kesäkuussa ja Etelä-Amerikan jalkapallon mestaruusturnaus Copa America käynnistyy juhannuksen alla. Formula 1 -kausi käy kuumana Kanadassa, Espanjassa ja Itävallassa. Golfissa pelataan kauden kolmas major-turnaus, The U.S. Open. Dartsin ystäville tarjolla on World Cup of Darts kuun lopussa.

Camilla Läckbergin suositun saippuaoopperan Rantahotellin kolmannesta kaudesta nautitaan kesäsunnuntaisin 9. kesäkuuta alkaen. Viaplayssa ja V film -kanavilla nähdään monipuolinen kattaus tähtinäyttelijöitä ja uutuusleffoja: Idris Elba taistelee verenhimoista leijonaa vastaa (Beast), Russell Crowe on pokerista pitävä miljardööri (Poker Face) sekä Julia Roberts ja George Clooney eronnut pariskunta Balilla (Ticket to Paradise). Lisäksi tositapahtumiin pohjautuva uutuusleffa Dumb Money kertoo GameStop-meemiosakkeiden tarinan.

DNA TV ja V sport+ Suomi -kanava

Huippu-urheilua laidasta laitaan aina hiihtoladuilta lätkäkaukaloon ja formularadoille asti. DNA TV -asiakkaana saat nimittäin automaattisesti käyttöösi V sport+ Suomi -maksukanavan, joka on talviurheilun ykköskanava. Näet yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista ja monipuolisesti myös muuta huippu-urheilua, kuten Valioliigan ja NHL:n otteluita. Istu kisakatsomoon ja avaa DNA TV!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minulla on jo Viaplay-tunnukset, miten toimin?

Mikäli sinulla on jo tunnukset Viaplay-sovellukseen, voit aktivoida DNA:lta ostamasi Viaplayn samoille tunnuksille. Syötä silloin Viaplay-käyttäjätunnuksenasi oleva sähköposti tunnusten aktivointilomakkeelle täällä. Jos olet antenniverkon asiakas, aktivointi tehdään täältä.

Jos sinulla on entuudestaan tilattuna Viaplay, voit halutessasi lopettaa tilauksesi Viaplay-sovelluksen asetuksissa. Viaplayn tilaus ei automaattisesti lopu, vaikka tilaisit saman palvelun DNA:lta.

Mitä ohjelmia Viaplay sisältää?

V premium ja Viaplay tarjoaa kattavasti huippu-urheilua, uutuuselokuvia, laadukkaita sarjoja sekä lastenohjelmia.

Urheilun ystäville on tarjolla Formula 1, maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten amerikkalaisen jalkapallon NFL, golfia ja talviurheilua.

Seuraa otteluita suorana, lisäksi osa otteluista on katsottavissa jälkilähetyksenä 48 tunnin ajan.

Viihteen ystäville löytyy uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laaja valikoima kansainvälisiä menestyssarjoja ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Uusia elokuvia ja muuta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet sekä mielenkiintoiset dokumentit niin Viaplay-sovelluksessa kuin Viasat-dokumenttikanavilla. Lisäksi Viaplaysta löytyy kattava valikoima suosittuja lastenohjelmia ja koko perheen elokuvia.

Viaplayta ja kanavapaketin kanavia katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella ja viihdeboksilla. Voit ladata ohjelmia puhelimen tai tabletin muistiin ja katsella myös ilman nettiyhteyttä.

Lue lisää Viaplay-sovelluksen sisällöistä: www.dna.fi/viaplay.

Mihin kanavapaketteihin Viaplay-sovellus kuuluu?

Viaplay-sovellus sisältyy kaikkiin DNA:lta tilattuihin V-kanavapaketteihin. Tilaus sisältää käyttöoikeuden kanavapaketin sisältöä vastaaviin ohjelmiin Viaplay-sovelluksessa. V premium sisältää kaiken sisältötarjonnan urheilusta viihteeseen sekä TV-kanavilla että Viaplay-sovelluksessa. Viaplay- ja Viaplay Total -suoratoistopalveluihin sisältyy vain Viaplay-sovellus ja sen kaikki ohjelmat elokuvista, TV-sarjoista ja lastenohjelmista lähtien, mutta TV-kanavat eivät sisälly näiden pakettien tarjontaan.

Lue lisää DNA:n tarjoamista V-kanavapaketeista

Millä laitteilla Viaplay-sovellus toimii?

Palvelua voi käyttää älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella, viihdeboksilla, älytelevisioilla, Apple TV:llä ja pelikonsoleilla. Voit myös peilata Viaplay-sovelluksen ohjelmat television ruudulle Chromecastilla. Tuetut päätelaitteet löydät osoitteesta  https://viaplay.fi/devices.

Vinkit Viaplayn käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta