Ulkomokkulan WiFi-yhteyttä ei löydy

Ulkomokkulan WiFi poistuu käytöstä, mikäli siihen ei yhdistetä laitetta kahden tunnin kuluessa. WiFin saa aktivoitua uudelleen Huawei AI Life -sovelluksella, nettiselaimella avattavan hallintasivun avulla tai uudelleenkäynnistämällä Ulkomokkulan.

Saatat myös olla liian kaukana Ulkomokkulasta. Siirry lähemmäs ja yritä uudelleen.

Ulkomokkulan WiFi on hidas

Ulkomokkulan WiFi-yhteys on tarkoitettu ainostaan laitteen asetusten määrittämistä varten. Nettikäyttöä varten yhdistä erillinen WiFi-reititin (esim. Google WiFi) Ulkomokkulaan.

Alkuperäisten asetusten palauttaminen

Yhdistä Ulkomokkula virtalähteeseen ja käynnistä. Odota, kunnes Ulkomokkulan merkkivalo palaa jatkuvasti. Paina virtalähteessä olevaa Reset-painiketta kapeakärkisellä esineellä yli 5 sekunnin ajan, kunnes Ulkomokkulan merkkivalo vilkkuu.

Tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Ulkomokkulan asetukset on määriteltävä uudestaan.

Merkkivalo ei syty käynnistäessä

Mikäli Ulkomokkulaa käytetään alle -30 °C:n lämpötilassa, täytyy sen esilämmetä hetken ajan ennen kuin se alkaa toimia. -40 °C:n lämpötilassa esilämmitys kestää noin 10 minuuttia. Mikäli Ulkomokkulan käyttöympäristön lämpötila on todella alhainen, odota hetki ja tarkista toimiiko Ulkomokkula oikein.