Pääset mokkulan ohjelmiston hallintasivulle syöttämällä nettiselaimen osoiteriville: http://dna.mokkula tai vaihtoehtoisesti http://192.168.1.1. Yhteys edellyttää, että olet liittynyt mokkulan WiFi-verkkoon tai USB-kaapeli on kytketty kiinni tietokoneeseen. Hallintasivun oletussalasana on 12345.

Hallintasivulta voit tehdä mm. seuraavia asioita

•  Muuttaa WiFi-verkon nimeä, salasanaa ja salaustyyppiä.

•  Valita yhteystavan

•  Muuttaa GPS-asetuksia ja käyttää GPS-koordinaatteja sekä karttaa paikantamiseen

•  Katsoa ja muuttaa kaikkia muita mokkulan asetuksia

Mokkulan hallintasivun käyttö älypuhelimella

Mikäli käytössäsi on Android- tai Apple-puhelin, voit ladata mokkulan hallintasovelluksen puhelimeesi. Lataa Netgear Aircard -sovellus sovelluskaupasta. Sovelluksen avulla voit mm. muuttaa WiFi-verkon kantamaa tai lukita mokkula 4G- tai 3G-verkkoon.

Sovellus vaatii, että käytät puhelinta mokkulan WiFi-verkolla. Sovellus kysyy mokkulan salasanaa ja se on oletuksena 12345.

Mokkulan lukitseminen 4G- tai 3G-verkkoon

Mokkula valitsee oletusasetuksenaan joko 4G- tai 3G-verkon. Jos haluat muuttaa tätä, toimi seuraavasti.

1. Kirjoita nettiselaimen osoiteriville http://dna.mokkula.

2. Syötä salasanaksi 12345.

3. Klikkaa kuvaa, jossa on antennit ja kuuluvuuspalkit.

4. Muuta kohtaa, jossa on verkon teknologia:

- Automaattinen: Mokkula valitsee nopeimman saatavilla olevan verkon. Jos 4G- tai 3G-verkkoa ei ole saatavilla, mokkula valitsee 2G-verkon.

- 4 G tai 3G: Mokkula valitsee 4G- tai 3G-verkon oletuksena.

- Vain 4G LTE: Lukitsee mokkulan 4G-verkkoon.

- Vain 3G: Lukitsee mokkulan 3G-verkkoon.

GPS:n käyttöönotto

1. Mene mokkulan hallintasivulle http://dna.mokkula

2. Kirjaudu sisälle. Oletussalasanana on 12345.

3. Klikkaa GPS-ikonia.

4. Valitse Hae GPS-signaali (kertapaikannus) tai aloita GPS-paikannus (jatkuva).

5. Paina Kartalla, kun haluat nähdä sijaintisi.

WPS:n käyttö (WiFi)

Jotkut laitteet voidaan liittää mokkulan WiFi-verkkoon ilman näppäimistöä. Tämä edellyttää, että laitteet tukevat WPS-ominaisuutta. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi tietyt kamerat, printterit ja älypuhelimet.

1. Paina mokkulan WPS-painiketta. Löydät WPS-painikkeen mokkulan reunasta.

2. Paina kahden minuutin sisällä WPS-painiketta langattomassa laitteessa, jonka haluat kytkeä mokkulaan.

3. Laitteen ja mokkulan välille syntyy automaattinen yhteys, jonka jälkeen nettiyhteys toimii.

Mokkulan hallintasalasanan muuttaminen

Voit halutessasi muuttaa mokkulan hallintasalasanan. Mikäli unohdat muutetun hallintasanan, voit resetoida mokkulan tehdasasetuksille.

1. Avaa nettiselain, kun olet kytkeytynyt mokkulan WiFi-verkkoon

2. Kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula

3. Hallintasivun salasana on 12345

4. Klikkaa hallintasivulta lukon kuvaa

5. Muuta ensimmäiseen kohtaan uusi salana

Nollaus tehdasasetuksille
  1. Aseta akku mokkulaan ja sulje takakansi. Käynnistä mokkula painamalla virtanappia.

2. Odota, että mokkula on käynnistynyt. Paina sitten 5 sekunnin ajan virtanappia ja WPS-painiketta (mokkulan reunassa) yhtä aikaa.

3. Paina virtanappia ennen kuin ruudulla näkyvä palkki ehtii kulua loppuun. Tämän jälkeen ruudulle tulee teksti: "Käynnistää uudelleen".

4. Odota, että mokkula käynnistyy uudelleen. Hyväksy tämän jälkeen käyttökieleksi suomi painamalla virtanappia.
PIN-koodin syöttäminen

Oletuksena mokkulan PIN-koodi on 1234. Mikäli PIN-koodi on jotain muuta, pitää koodi syöttää ensimmäisellä käyttökerralla mokkulan asetuksista. Tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Avaa nettiselain ja kirjoita selaimen osoiteriville http://dna.mokkula

2. Valitse ylhäältä kohta Asetukset

3. Syötä salasanaksi 12345

4. Mokkula kysyy nyt PIN-koodia. Syötä SIM-kortin PIN-koodi ja paina OK.