1.    Avaa nettiselain ja kirjoita selaimen osoiteriville http://dna.mokkula.
2.    Syötä salasanaksi 1234 ja paina Kirjaudu.
3.    Katkaise yhteys painamalla Katkaise.
4.    Valitse Asetukset > Verkon asetukset > Verkko:
        -    Vain 4G: jos haluat pakottaa mokkulan 4G-verkkoon.
        -    Vain 3G: jos haluat pakottaa mokkulan 3G-verkkoon.
5.    Paina Käytä, palaa takaisin alkuun painamalla Koti ja valitse sitten Yhdistä.

WiFi verkon nimen ja salasanan muuttaminen
1.    Avaa nettiselain ja kirjoita selaimen osoiteriville http://dna.mokkula.
2.    Syötä salasanaksi 1234 ja paina Kirjaudu.
3.    Kirjoita kohtaan WLAN-nimi haluamasi WiFi-verkon nimi.
4.    Kirjoita kohtaan Salasana haluamasi WiFi-verkon salasana.
WiFi-verkon taajuuden vaihtaminen

WiFi-verkon taajuuden muuttamisen avulla voit käyttöön ruuhkattoman 5 GHz taajuusalueen. Ennen muutosta tarkista, että laitteesi tukee 5 GHz verkkoa. Mikäli laitteesi ei tue kyseistä verkkoa, et voi käyttää WiFi-verkkoa lainkaan muutoksen jälkeen. Tässä tilanteessa resetoi Mokkula tehdasasetuksille.

1. Avaa internet-selain ja kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula
2. Salasana on 1234, paina Kirjaudu.
3. Mikäli kaikki laitteesi käyttävät 5 GHz langatonta WiFi-verkkoa, valitse kohdasta WLAN 1 asetukset 5 GHz
4. Paina Käytä.
5. Nyt sinun pitää liittää laite uudestaan WiFi-verkkoon. Mikäli WiFi-verkko hävisi kokonaan, laitteesi ei tue 5 GHz WiFi-verkkoa. Tässä tilanteessa resetoi mokkula tehdasasetuksille.

Kahden WiFi-verkon samanaikainen käyttö

Voit halutessasi ottaa käyttöön samaan aikaan 2.4 GHz ja 5 GHz WiFi-verkon. Tässä tapauksessa WiFi-verkon maksiminopeus voi kuitenkin hieman laskea.

1. Avaa internet-selain ja kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula
2. Salasana on 1234, paina Kirjaudu.
3. Valitse kohdasta WLAN 2 Päälle ja aseta taajuus kohtaan 5 GHz kohdasta WLAN 1 asetukset 5 Ghz
4. Paina Käytä.
5. Nyt sinulla on käytössä WiFi-verkko taajuudella 2.4 GHz ja 5 GHz.

WiFi-verkon kantaman muuttaminen

Mikäli WiFi-verkko ei kanna tarpeeksi pitkälle Mokkulasta, voit kokeilla kasvattaa WiFi-verkon kantamaa seuraavasti:

1. Avaa internet-selain ja kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula
2. Salasana on 1234, paina Kirjaudu.
3. Valitse Asetukset > Laitteen Asetukset > Akkuvirran säästö ja muuta kohtaa WLANin suorituskyky kohtaan Pitkän kantaman WiFi.
4. Paina Käytä.

WiFi-verkon kanavaleveyden muuttaminen

WLAN-verkon kanavaleveys saattaa nopeuttaa WiFi-verkkoa. Mikäli käytät vanhempaa laitetta mokkulan kanssa, on myös mahdollista, että WiFi-verkko ei toimi lainkaan. Tällaisessa tapauksessa resetoi mokkula tehdasasetuksille ja käytä pelkkää 20Mhz kanavaleveyttä.
Voit ottaa 40Mhz kanavaleveyden käyttöön seuraavasti:

1. Avaa internet-selain ja kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula
2. Salasana on 1234, paina Kirjaudu.
3. Valitse kohta Asetukset, WiFi asetukset, Lisäasetukset ja valitse kohdasta kaistan kanavaleveys 20/40.
4. Paina Käytä.

Mokkulan nollaus tehdasasetuksille

Mikäli et enää pääse kirjautumaan Mokkulan WiFi-verkkoon tai Mokkula ei reagoi millään tavalla, voit kokeilla nollata Mokkulaa tehdasasetuksille. Nollaus tapahtuu painamalla SIM-kortin suojuksen alla olevaa Reset-nappia. Pidä nappi pohjassa niin kauan, että ruudulle tulee valo ja se sammuu kokonaan. Vasta tämän jälkeen päästä irti Reset-napista.