Kampanjat

Jossain on aina joku peli käynnissä - ja jos ei ole, laitetaan verkot viihteestä tötterölle! Täältä löydät ajankohtaiset kampanjat: urheilun, viihteen ja muut suosikit aina parhaaseen DNA Asiakasetuhintaan.

Katso Formula 1 2024

V premium -kanavapaketilta katsot kaikki 24 Formuloiden osakilpailua suorina lähetyksinä. Ja kun käytössäsi on DNA TV -mobiilisovellus, Formulat seuraa sinua sinne, missä ikinä menetkin.

V premium ja Viaplay Total

44,95 €
/kk
Ei määräaikaa

NHL-finaali 2024

Viaplayn NHL-finaalilähetykset

Su 9.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton
Studiossa Tuomas Meling ja asiantuntija. Selostamossa Nuutti Vihtilä ja Mikko Lehtonen.

Ti 11.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton
Studiossa Tuomas Meling ja Mikko Lehtonen. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

Pe 14.6. klo 03 studio & Edmonton–Florida
Studiossa Tuomas Meling ja Ismo Lehkonen. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

Su 16.6. klo 03 studio & Edmonton–Florida
Studiossa Katariina Kiviranta ja Ville Nieminen. Selostamossa Nuutti Vihtilä ja asiantuntija.

Ke 19.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton (tarvittaessa)
Studiossa Tuomas Meling ja Ismo Lehkonen. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

La 22.6. klo 03 studio & Edmonton–Florida (tarvittaessa)
Studiossa Tuomas Meling ja Ismo Lehkonen. Selostamossa Tero Kainulainen ja asiantuntija.

Ti 25.6. klo 03 studio & Florida–Edmonton (tarvittaessa)
Studiokokoonpano ei vielä tiedossa. Selostamossa Antti Mäkinen ja Ville Nieminen.

Usein kysyttyä

Mitä ohjelmia V premium sisältää?

V premium ja Viaplay tarjoaa kattavasti huippu-urheilua, uutuuselokuvia, laadukkaita sarjoja sekä lastenohjelmia.

Urheilun ystäville on tarjolla Formula 1, maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten amerikkalaisen jalkapallon NFL, golfia ja talviurheilua.

Seuraa otteluita suorana, lisäksi osa otteluista on katsottavissa jälkilähetyksenä 48 tunnin ajan.

Viihteen ystäville löytyy uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laaja valikoima kansainvälisiä menestyssarjoja ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Uusia elokuvia ja muuta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet sekä mielenkiintoiset dokumentit niin Viaplay-sovelluksessa kuin Viasat-dokumenttikanavilla. Lisäksi Viaplaysta löytyy kattava valikoima suosittuja lastenohjelmia ja koko perheen elokuvia.

Viaplayta ja kanavapaketin kanavia katsot missä tahansa ja millä laitteella haluat: puhelimella, tabletilla, tietokoneen selaimella ja viihdeboksilla. Voit ladata ohjelmia puhelimen tai tabletin muistiin ja katsella myös ilman nettiyhteyttä.

Lue lisää Viaplay-sovelluksen sisällöistä: www.dna.fi/viaplay.

Mitä ohjelmia MTV Katsomo+ viihde ja urheilu sisältää?
 • Huippujääkiekkoa: Kaikki Liiga- ja Mestis-ottelut, viikoittainen NHL-ottelu parhaaseen katseluaikaan, otteluita Ruotsin SHL:stä sekä Sveitsin liigasta. Jääkiekon MM-kisojen kaikki Leijonien ottelut.
 • Kaikki MM-rallista. Lisäksi rallin EM-sarja, rallicrossin MM-sarja, motocrossin MXGP, driftingin EM-sarja, Extreme E, kestävyyskisojen WEC-sarja sekä Race of Champions.
 • Maailmanluokan jalkapalloa: Mestarien liiga, Espanjan pääsarja La Liga, Italian Serie A ja Aasian Mestarien liiga. Nations League sekä jalkapallon EM- ja MM-karsintapelit (pl. Suomen A-maajoukkueen ottelut). Amerikkalaisen jalkapallon NFL.
 • Yleisurheilua ja tennistä: Yleisurheilun Timanttiliiga, World Athletics Continental Tourin kultakisat sekä valikoituja hopea- ja pronssitason kisoja. Yleisurheilun World Athletics Indoor Tourin hallikisat. Lisäksi tenniksen WTA sekä kotimaiset ravit.
 • Alkuperäissarjat ensimmäisenä.
 • TV-ohjelmat ensimmäisenä. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmia ennakkoon.
 • Tuhansia tunteja realityä, kuten Hayu-realitysarjoja.
 • Kansainvälisiä hittisarjoja ja elokuvia, Pohjoismaiset suosikit ja BritBoxin ylistetyt brittisarjat sekä valikoima Walter Presents -kokonaisuuden eurooppalaisia laatusarjoja.
 • Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna. Kattava valikoima lasten ja nuorten suosikkeja, joiden parissa aika kuluu siivillä. Nähtävillä vanhat klassikkosarjat sekä uudet suosikit.
Mihin kanavapaketteihin Viaplay-sovellus kuuluu?

Viaplay-sovellus sisältyy kaikkiin DNA:lta tilattuihin V-kanavapaketteihin. Tilaus sisältää käyttöoikeuden kanavapaketin sisältöä vastaaviin ohjelmiin Viaplay-sovelluksessa. V premium sisältää kaiken sisältötarjonnan urheilusta viihteeseen sekä TV-kanavilla että Viaplay-sovelluksessa. Viaplay- ja Viaplay Total -suoratoistopalveluihin sisältyy vain Viaplay-sovellus ja sen kaikki ohjelmat elokuvista, TV-sarjoista ja lastenohjelmista lähtien, mutta TV-kanavat eivät sisälly näiden pakettien tarjontaan.

Kuinka peilaan sisältöjä DNA TV -mobiilisovelluksella

Kun olet ottanut DNA TV -sovelluksen käyttöösi puhelimessa, tabletissa tai tietokoneella, voit peilata laitteeltasi Chromecastin kautta isolle ruudulle kanavien suoria lähetyksiä, tallenteita (jos tallennus sisältyy tilaukseesi) sekä Viihdekirjaston ja Vuokraamon sisältöjä. 

Sisältöjen peilaaminen

Chromecast-mediasoittimen avulla voit peilata suoria lähetyksiä tai tallentamiasi ohjelmia isolle ruudulle älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Chromecastia käyttäessäsi puhelin tai tabletti toimivat kaukosäätimenä, jolla voit hakea ja selata sisältöä, toistaa, kelata ja säätää äänenvoimakkuutta.

 1. Valitse ohjelma, jota haluat katsoa.
 2. Aloita ohjelman katsominen.
 3. Valitse ruudun oikeassa yläkulmassa Cast-painike. 
 4. Valitse haluamasi Chromecast-laite listasta.
 5. Jatka katselua isolta ruudulta. Laitteesi toimii nyt Chromecastin kaukosäätimenä.