DNA TV Vuokraamon tuki

Ohjeet elokuvien vuokraamiseen ja katseluun DNA Vuokraamon kautta

Vuokraamosta voit vuokrata SF Anytimen elokuvia ja sarjoja DNA TV -sovelluksella, viihdeboksilla, mobiilissa Android-laitteilla tai tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. Voit lisäksi katsella vuokrattua elokuvaa iOS-laitteella. 

Elokuvien vuokraaminen

DNA TV Vuokraamossa on tuhansia elokuvia, sekä laaja valikoima sarjoja joita voit vuokrata yksi jakso kerrallaan. Vuokrattu elokuva on katsottavissa 48h

Elokuvien vuokra on yleensä 2-6 €, sarjojen jaksot 1-2 €. Uutuuselokuvien vuokraushinta on yleensä 6 €. Vuokraukset veloitetaan DNA:n laskulla. Voit tarkastella vuokraustapahtumia ja hallinnoida tilauksiasi kirjautumalla Liittymät ja palvelut -sivulle.

Vuokraaminen viihdeboksilla
 1. Valitse Menu ja Vuokraamo. Elokuvia ja kansioita selataan kaukosäätimen nuolipainikkeilla. 
 2. Voit selata elokuvia kategorioittain kaukosäätimen nuolipainikkeilla ylös ja alas sekä oikealle ja vasemmalle. Kategoria-näkymässä ovat katsotuimmat elokuvat jokaisesta kategoriasta. Valitsemalla rivin alussa olevan kuvakkeen, pääset tarkastelemaan kategorian kaikkia elokuvia, esimerkiksi kaikkia toimintaelokuvia. Takaisin edelliseen näkymään pääset aina valitsemalla kaukosäätimen Menu-painikkeen alapuolelta nuolipainikkeen vasemmalle.
 3. Valitse haluamasi elokuva ja vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella. Voit vuokrata elokuvan tai katsoa trailerin. Jos elokuvan kuvaus ei näy kokonaan, valitse kaukosäätimen nuolipainike alas ja kuvaus tulee kokonaan esille.
 4. Vahvista vuokraus henkilökohtaisella DNA TV PIN -koodilla. Tarvittaessa löydät pin-koodin Oma DNA -sovelluksesta tai kirjautumalla dna.fi -sivustolle.
 5. Elokuva on katsottavissa 48 tuntia vuokraamisesta. Löydät aktiiviset vuokraukset Jatka katselua -kansiosta.
 6. Voit keskeyttää katselun ja halutessa jatkaa katselua toisella laitteella: viihdeboksilla, Android-mobiililaitteella, Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi tai iOS-laitteella.
 7. Löydät omasta kansiostasi vuokraamasi elokuvat, joiden katselua voit jatkaa millä laitteella haluat 48 tunnin vuokra-ajan aikana. Löydät lisäksi omista kansioistaan mm. toimintaa, komediaa, draamaa sekä lastenelokuvia. Kun valitset Näytä kaikki, voit järjestää elokuvat julkaisuajankohdan mukaiseen järjestykseen uusimmat ensin tai suosituimmat ensin. Voit hakea elokuvia nimen, ohjaajan tai näyttelijän mukaan näkymän yläreunassa olevan haku-toiminnon kautta.
Vuokraaminen Android-mobiililaitteella tai Chrome-selaimella
 1. Löydät Vuokraamon DNA TV -sovelluksen vasemmasta yläkulmasta avautuvan Menu-valikon kautta. iOS-laitteella voit katsella elokuvia, jos vuokraat elokuvan ensin esimerkiksi selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi
 2. Valitse haluamasi elokuva ja vahvista vuokraus henkilökohtaisella DNA TV PIN -koodilla. Tarvittaessa löydät koodin Oma DNA -sovelluksesta tai kirjautumalla dna.fi -sivustolle.
 3. Elokuva on katsottavissa 48 tuntia vuokraamisesta. Löydät aktiiviset vuokraukset ”Jatka katselua” -kansiosta.
 4. Voit keskeyttää katselun ja halutessa jatkaa katselua toisella laitteella: viihdeboksilla, Android-mobiililaitteella, Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi tai iOS-laitteella.
 5. Löydät omasta kansiostasi vuokraamasi elokuvat, joiden katselua voit jatkaa millä laitteella haluat 48 tunnin vuokra-ajan aikana. Löydät lisäksi omista kansioistaan mm. toimintaa, komediaa, draamaa sekä lastenelokuvia. Kun valitset Näytä kaikki, voit järjestää elokuvat julkaisuajankohdan mukaiseen järjestykseen uusimmat ensin tai suosituimmat ensin. Voit hakea elokuvia nimen, ohjaajan tai näyttelijän mukaan näkymän yläreunassa olevan haku-toiminnon kautta.

   

Vuokratun elokuvan katsominen iOS-laitteella

Kun olet vuokrannut elokuvan viihdeboksilla, nettisovelluksessa tai Android-laitteella, voit aloittaa tai jatkaa sen katselua myös iOS-laitteella. Löydät vuokraamasi elokuvat 48 tunnin ajan Vuokraamo-valikosta Omat Vuokraukseni -kohdasta.

Vuokrausta varten henkilökohtaisen DNA TV PIN -koodin. Olet saanut henkilökohtaisen nelinumeroisen koodin automaattisesti DNA TV -tilauksen yhteydessä. Löydät sen:

 • DNA TV -tuotteen tilausvahvistuksesta
 • kirjautumalla dna.fi -sivustolle
 • Oma DNA -sovelluksesta 

Leffakupongin tai kampanjakoodin käyttäminen

Jos olet saanut kampanjan yhteydessä kuponkeja tai kampanjakoodin, voit käyttää ne minkä tahansa normaalihintaisen (1-6 €) elokuvan vuokraamiseen valitsemalla maksuvaihtoehdoksi kupongin tai kampanjakoodin. Näet käytössäsi olevat kupongit maksuvaihtoehdon yhteydessä.

Uuden asiakkaan etuna tarjoamamme leffakuponki on voimassa 3 kk DNA TV -tilauksen jälkeen. Voit käyttää leffakupongin minkä tahansa normaalihintaisen (1-6 €) elokuvan vuokraamiseen. 

Ohjevideot

Katso videolta, kuinka Vuokraamon käyttäminen ja sisältöjen vuokraaminen viihdeboksilla tapahtuu.