MTV Katsomo+ ja kanavapaketti

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti -tilauksella saat monipuolisen suoratoistopalvelun, joka tarjoaa laajan kirjon huikeaa viihdettä, eksklusiivisia sarjoja ja uusimpia leffoja, kaikki helposti saatavillasi. MTV Katsomon valikoimasta löydät kuumimmat Hollywood-elokuvat, palkitut alkuperäissarjat ja ainutlaatuiset urheiluelämykset yhdessä palvelussa. Seuraa suosikkijoukkueesi pelejä reaaliajassa ja nauti jännityksestä missä ja milloin tahansa. Kokeile MTV Katsomoa nyt ja astu viihteen uuteen maailmaan.

Ajankohtaiset urheilu- ja viihdesisällöt MTV Katsomossa ja MTV:n maksukanavilla

MTV Katsomo ja MTV:n maksukanavat tarjoavat runsaan kattauksen huippu-urheilua, leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. TV-kanavilla esitettävien elokuvien lisäksi MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältää runsaan valikoiman elokuvia - katso silloin, kun haluat. 

Devotion MTV Katsomossa

Elokuvia

Toukokuussa tulossa mm. Lapua 1976, dokumentit Murhaoikeudenkäynti TikTokissa, Incel – naisvihaa ja väkivaltaa sekä Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band, sotaelokuvat Devotion ja Come Out Fighting sekä lapsille uudistettu Muumipeikko ja pyrstötähti.

After the Flood MTV Katsomossa

Sarjoja

Toukokuussa tulossa mm. MTV-alkuperäissarja Rantabaarin uusi kausi, islantilaisdraama Kunnes kuolema meidät erottaa, uusia kausia sarjoihin Trigger Point, Tukahduttava rakkaus ja Minkä taakseen jättää, The Real Housewives of New Jerseyn 14. kausi, rakkausreality Kolmiodraama Australia, Valheet ja viettelijät, brittidraama After the Flood.

Suomen ottelut MTV Katsomossa

Urheilua

Toukokuussa tulossa mm. jääkiekon MM-kisojen kaikki Suomen ottelut, välierät ja finaali, Mestarien liigan välierät, La Ligan ja Serie A:n kaudet huipentuvat, Portugalin ja Sardinian MM-rallit, Timanttiliigassa neljä kilpailua, Rooman ATP 1000 -turnaus.

Usein kysyttyä:
Miten saan MTV Katsomo -suoratoistopalvelun käyttööni?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu on käytettävissä DNA viihdeboksilla, DNA TV -sovelluksella iOS ja Android-laitteilla sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. DNA viihdeboksilla sekä mobiliisovelluksessa DNA TV ohjaa sinut lataamaan MTV Katsomo+ -sovelluksen, mikäli et ole sitä vielä ladannut.

Miten MTV Katsomo -suoratoistopalvelun ohjelmia voi katsoa?

Voit katsoa ohjelmia milloin haluat kännykällä tai tabletilla DNA TV sovelluksen kautta Android sekä iOS-laitteilla. MTV Katsomo -suoratoistopalvelua voi katsoa myös isolta ruudulta DNA viihdeboksilla sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Avaa DNA TV -sovellus, siirry Menu-valikossa kohtaan Suoratoistopalvelut ja valitse MTV Katsomo+.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelun ohjelmia voi peilata television ruudulle kännykältä tai tabletilta Chromecastilla tai AirPlayn kautta ohjelman katsomistilassa.

 

Toimiiko MTV Katsomo selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu toimii selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Mihin kanavapaketteihin MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy DNA:n tarjoamiin MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

Minkälaisia ohjelmia MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältää?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta - liveurheilua ja TV:n suosikkiohjelmia unohtamatta. Myös lapsille on tarjolla laajavalikoima lasten suosikkiohjelmia ja klassikoita.

Vinkit MTV Katsomon käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta