MTV Katsomo -suoratoistopalvelu

MTV Katsomo - Suomen monipuolisin suoratoistopalvelu tarjoaa laajan kirjon huikeaa viihdettä, eksklusiivisia sarjoja ja uusimpia leffoja, kaikki helposti saatavillasi. MTV Katsomon valikoimasta löydät kuumimmat Hollywood-elokuvat, palkitut alkuperäissarjat ja ainutlaatuiset urheiluelämykset yhdessä palvelussa. Seuraa suosikkijoukkueesi pelejä reaaliajassa ja nauti jännityksestä missä ja milloin tahansa. Kokeile MTV Katsomoa nyt ja astu viihteen uuteen maailmaan.

Ajankohtaiset urheilu- ja viihdesisällöt MTV Katsomossa

MTV Katsomo ja MTV:n maksukanavat tarjoavat runsaan kattauksen huippu-urheilua, leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. TV-kanavilla esitettävien elokuvien lisäksi MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältää runsaan valikoiman elokuvia - katso silloin, kun haluat. 

Polta Nämä Kirjeet MTV Katsomossa

Elokuvia

Maaliskuussa mm. koko perheen Pelle Hermanni, musiikkidokumentit Joan Baez: I am a Noise ja The Stones and Brian Jones sekä Assassins-dokumentti Pohjois-Korean myrkkymurhasta.

Matti Nykänen MTV Katsomossa

Sarjoja

Maaliskuussa mm. MTV:n dokumenttisarja Mainosmiesmurhaaja, Arman Alizadin reality Mun maailma, Briteissä puhututtanut true crime Mr Bates vs. The Post Office, Hightownin tuore kolmoskausi, Top Chefin uusi kausi sekä Hayu-dokumentti Erika Jayne: Bet It All on Blonde

Mestarien Liiga MTV Katsomossa

Urheilua

Maaliskuussa mm. pudotuspelit käynnistyvät Liigassa, Mestiksessä, Sveitsin liigassa ja SHL:ssä, Mestarien liigan neljännesvälierien ratkaisut, tenniksessä kauden ensimmäiset ATP1000-turnaukset, Kenian MM-ralli, jääkiekon Naisten Liigan finaalit

Usein kysyttyä:
Miten saan MTV Katsomo -suoratoistopalvelun käyttööni?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu on käytettävissä DNA viihdeboksilla, DNA TV -sovelluksella iOS ja Android-laitteilla sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. DNA viihdeboksilla sekä mobiliisovelluksessa DNA TV ohjaa sinut lataamaan MTV Katsomo+ -sovelluksen, mikäli et ole sitä vielä ladannut.

Miten MTV Katsomo -suoratoistopalvelun ohjelmia voi katsoa?

Voit katsoa ohjelmia milloin haluat kännykällä tai tabletilla DNA TV sovelluksen kautta Android sekä iOS-laitteilla. MTV Katsomo -suoratoistopalvelua voi katsoa myös isolta ruudulta DNA viihdeboksilla sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Avaa DNA TV -sovellus, siirry Menu-valikossa kohtaan Suoratoistopalvelut ja valitse MTV Katsomo+.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelun ohjelmia voi peilata television ruudulle kännykältä tai tabletilta Chromecastilla tai AirPlayn kautta ohjelman katsomistilassa.

 

Toimiiko MTV Katsomo selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu toimii selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Mihin kanavapaketteihin MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy DNA:n tarjoamiin MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

Minkälaisia ohjelmia MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältää?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta - liveurheilua ja TV:n suosikkiohjelmia unohtamatta. Myös lapsille on tarjolla laajavalikoima lasten suosikkiohjelmia ja klassikoita.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tulee päivittymään myöhemmin MTV Katsomo+ -palveluksi.

Vinkit MTV Katsomon käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta