MTV Katsomo -suoratoistopalvelu

MTV Katsomo - Suomen monipuolisin suoratoistopalvelu tarjoaa laajan kirjon huikeaa viihdettä, eksklusiivisia sarjoja ja uusimpia leffoja, kaikki helposti saatavillasi. MTV Katsomon valikoimasta löydät kuumimmat Hollywood-elokuvat, palkitut alkuperäissarjat ja ainutlaatuiset urheiluelämykset yhdessä palvelussa. Seuraa suosikkijoukkueesi pelejä reaaliajassa ja nauti jännityksestä missä ja milloin tahansa. Kokeile MTV Katsomoa nyt ja astu viihteen uuteen maailmaan.

Ajankohtaiset urheilu- ja viihdesisällöt MTV Katsomossa

MTV Katsomo ja MTV:n maksukanavat tarjoavat runsaan kattauksen huippu-urheilua, leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. TV-kanavilla esitettävien elokuvien lisäksi MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältää runsaan valikoiman elokuvia - katso silloin, kun haluat. 

Polta Nämä Kirjeet MTV Katsomossa

Elokuvia

Beck – Umpikuja, tositarinasta inspiraationsa saanut Men Up, ylistetty trilleri Holy Spider, kauhuelokuvat The Twin – paha kaksonen ja Pray for the Devil sekä dokumentti Taken: Putin's Stolen Children

Matti Nykänen MTV Katsomossa

Sarjoja

MTV-alkuperäissarja Hautalehto: Rakennus 31, tuoreet brittidraamat Three Little Birds ja Maryland, Below Deckin 11. kausi, psykologinen trilleri Räsynukke, dokumenttisarja Jere Hietala - Salametsästäjien jäljilllä, Euroopan hovien kiemuroita ja pukuloistoa draamasarjoissa Becoming Elizabeth, The White Queen, The Spanish Princess, The White Princess ja The Serpent Queen sekä Sissin kolmas kausi

Mestarien Liiga MTV Katsomossa

Urheilua

Mestarien liigan pudotuspelit alkavat, jättispektaakkeli Super Bowl huipentaa NFL-kauden, Ruotsin MM-ralli, Liigassa, Mestiksessä ja muissa kiekkosarjoissa taistelu pudotuspelipaikoista kiihtyy, runsaasti World Athletic Indoor Tourin hallikisoja sekä kauden ensimmäiset ATP 500 -tennisturnaukset

Usein kysyttyä:
Miten saan MTV Katsomo -suoratoistopalvelun käyttööni?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu on käytettävissä DNA viihdeboksilla, DNA TV -sovelluksella iOS ja Android-laitteilla sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. DNA viihdeboksilla sekä mobiliisovelluksessa DNA TV ohjaa sinut lataamaan MTV Katsomo+ -sovelluksen, mikäli et ole sitä vielä ladannut.

Miten MTV Katsomo -suoratoistopalvelun ohjelmia voi katsoa?

Voit katsoa ohjelmia milloin haluat kännykällä tai tabletilla DNA TV sovelluksen kautta Android sekä iOS-laitteilla. MTV Katsomo -suoratoistopalvelua voi katsoa myös isolta ruudulta DNA viihdeboksilla sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Avaa DNA TV -sovellus, siirry Menu-valikossa kohtaan Suoratoistopalvelut ja valitse MTV Katsomo+.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelun ohjelmia voi peilata television ruudulle kännykältä tai tabletilta Chromecastilla tai AirPlayn kautta ohjelman katsomistilassa.

 

Toimiiko MTV Katsomo selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu toimii selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Mihin kanavapaketteihin MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy DNA:n tarjoamiin MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

Minkälaisia ohjelmia MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältää?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta - liveurheilua ja TV:n suosikkiohjelmia unohtamatta. Myös lapsille on tarjolla laajavalikoima lasten suosikkiohjelmia ja klassikoita.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tulee päivittymään myöhemmin MTV Katsomo+ -palveluksi.

Vinkit MTV Katsomon käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta