Tuotenimi: Huawei B2338-168

DNA Ulkomokkula 4G WLAN on ulos asennettava mokkula. Se koostuu Wi-Fi:n luovasta sisäyksiköstä
ja ulos sijoitettavasta suuntaavasta 4G-antennista. Näiden välillä data siirtyy häviöttömästi.
Saat varman 4G-netin, vaikka kuuluvuus on heikkoa ja löydät vielä paremman signaalin valmiiksi hyvän
kuuluvuuden alueella.

• 4G LTE enimmäisnopeus verkosta 150 Mbit/s
  • 3G DC enimmäisnopeus 42 Mbit/s
  • HSPA+ enimmäisnopeus 21,1 Mbit/s
  • WLAN b/g/n/ac 2x2
  • 2 kpl RJ-45 Ethernet-liitäntää, max. nopeus 1000 Mbit/s.
  • USB
  • 32 WLAN-laitetta
  • Normaalikokoinen SIM-kortti

Myyntipaketin sisältö:

DNA Ulkomokkula 4G WLAN B2338-168, sisä-ja ulkoyksikkö, maadoituskaapeli, virtalähde, 10 metrin Cat 5e POE Ethernet-kaapeli, 1,5 metrin Cat 5e Ethernet-kaapeli, käyttöopas

Laitteistovaatimukset / Tuetut käyttöjärjestelmät:

• RJ45-Ethernet liitäntä
  • WLAN: 802.11b/g/n/ac