Tuotenimi: Huawei B593S-22

DNA Kotimokkula 4G WLAN B593S on kiinteään asennukseen tarkoitettu WLAN-mokkula.
Siinä on 4 kpl Ethernet-portteja ja se jakaa 4G- tai 3G-yhteyden myös WLAN-verkon avulla.

• 4G LTE enimmäisnopeus 150 Mbit/s
  • 4G DC enimmäisnopeus 42 Mbit/s
  • HSPA+ enimmäisnopeus 21,1 Mbit/s
  • WLAN b/g/n
  • USB
  • 4 kpl Ethernet-liitäntää, max 100 Mbit/s
  • 32 WLAN-laitetta
  • Kaksi liitäntää ulkoisille antenneille, liitäntätyyppi SMA
  • Normaalikokoinen SIM-kortti

Myyntipaketin sisältö:

DNA Kotimokkula 4G WLAN B593S, virtalähde, pikaopas, Ethernet-kaapeli, 2 antennia.

Laitteistovaatimukset / Tuetut käyttöjärjestelmät:

• WLAN: 802.11b/g/n
  • RJ45 liitäntä Ethernet-kaapelilla
  • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows XP SP2/SP3, Vista SP1/SP1, Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10, MAC 10.5
  • Internetselain hallintaa varten: Microsoft Internet Explorer 6.0 tai uudempi, Firefox 2.0 tai uudempi, Safari 4.0 tai uudempi, Opera 10.0 tai uudempi, Chrome 5.0 tai uudempi