Mokkula käyttää tavallista Mini-SIM-korttia eli suurinta korttikokoa. SIM-kortti irtoaa ilman suurta voimankäyttöä, kun painat sitä irti SIM-kortin takapuolelta. Jos irrotat väärän kokoisen SIM-kortin, käy DNA Kaupassa vaihtamassa se uuteen SIM-korttiin.

SIM-kortti asennetaan mokkula etupuolella olevan kannen alle. Työnnä kantta poispäin USB-liittimestä. Asenna SIM-kortti mokkulaan metalliosa alaspäin ja lopulta sulje kansi.

Rekisteröityminen DNA:n nettiin kestää joitakin minuutteja. Mikäli yhteyden avaus ei onnistu, soita DNA:n asiakaspalveluun.

Nettiyhteys on käytettävissä kun mokkulassa palaa virtavalo ja verkkotilan merkkivalo (jollain muulla värillä kuin punaisella).

Langattoman verkon eli WiFin käyttöönotto

1. Liitä mokkula tietokoneeseen.
Liitä mokkula tietokoneen USB-porttiin.

2. Asenna mokkula.
Mokkulan asennus alkaa automaattisesti. Jos niin ei tapahdu, napsauta asennuskuvaketta Oma tietokone -ikkunassa tai Työpöydällä. Kun asennus on valmis, verkkoselain avaa automaattisesti mokkulan hallintasivun. Jos SIM-kortillasi on aktivoitu PIN-koodi, syötä se.

Voit palata hallintasivulle kirjoittamalla selaimen osoitekenttään http://192.168.0.1. Hallintasivulla voit vaihtaa tai poistaa käytöstä PIN-koodisi sekä muuttaa muita mokkulan asetuksia.

3. Aloita netin käyttö.
Verkkoselain on auki ja voit aloittaa netin käytön heti.

4. Internet-yhteyden katkaisu.
Kun haluat siirtyä offline-tilaan, irrota mokkula tietokoneestasi. Nettiyhteys säilyy niin kauan kuin mokkula on kytkettynä koneeseen. Kun haluat seuraavan kerran yhdistää nettiin, sinun tarvitsee vain kytkeä mokkula tietokoneeseen.