Kun tietokone tai muu päätelaite on kytketty langallisesti tai langattomasti modeemiin, voit hallita sen kaikkia asetuksia nettiselaimella. Suosittelemme Internet Explorer-, Firefox-, Google Chrome- tai Safari-selaimia.

Avaa nettiselain ja kirjoita osoiteriville http://192.168.1.1 tai dna.asetussivu/ ja paina Enter.

• Käyttäjänimi on admin
  • Salasana on 1234

Paina OK ja modeemin asetussivut aukeavat.

Nyt olet kirjautunut sisään modeemin asetussivuille. Voit vaihtaa esim. laitteen salasanan System – Change Password -osiosta.

Asetussivuilta voit muuttaa myös WiFi-kanavia, verkon nimeä tai vaikkapa suojausasetuksia, sekä päivittää laitteen uusimpaan ohjelmistoversioon.