talo auringonlaskussa

DNA Netti pientaloille - gigan nopeuksiin huikean helposti

Tarvitsetko nettiä omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon? Nopea DNA Netti tulee joka kotiin. Riippuen sijainnista, tekniikka vaihtelee joko DNA Koti 5G -yhteydestä, kuitu- tai kaapeliyhteyteen tai mobiililaajakaistaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä! Autamme oikean netin valinnassa.

Ota yhteyttä

Nopea ja toimintavarma yhteys

Helppo käyttöönotto

Asiantuntijat apunasi valinnasta käyttöönottoon

Hyödynnä nettiasiakkaan edut

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä - autamme juuri sinulle sopivimman netin valinnassa!  

Oma kaista ja kiinteä 5G-yhteys

DNA Koti 5G on kodillesi varattu kiinteä ja toimintavarma netti, takuunopeudella. Ruuhkattomalla 5G-kaistalla netti toimii luotettavasti nyt ja tulevaisuudessa. 

Ammattiasentaja tuo kaikki laitteet mukanaan, mittaa ulkovastaanottimelle parhaan paikan, huolehtii asennuksesta ja valmistelee kotiverkon käyttövalmiiksi. Netti on heti käyttövalmis!​

Kiinteä laajakaista - kuitu tai kaapeli

Liittämällä kotisi DNA:n verkkoon, saat huippunopean netin koko perheelle – ja laajan valikoiman kaapeli-tv-kanavia. Nopealla ja toimintavarmalla yhteydellä kaistaa riittää kaikkeen, mihin pitääkin, myös tulevaisuudessa.

Jos kaivuutöitä tarvitaan, tonttikohtainen suunnitelma tehdään aina yhdessä kanssasi. ​Asennustöiden jälkeen huolehdimme, että yhteys toimii ja netti on käyttövalmis.​

Mobiililaajakaista kotiin ja mökille

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä. Mokkulan avulla saat sillä toimivan netin yhdelle tai useammallekin laitteelle, riippuen mokkulasta. 

Liikkuvan laajakaistan nopeus kannattaa valita sen mukaan, mihin nettiä käytät – perusasiointiin vai leffojen ja tiedostojen lataamiseen, suoratoistopalveluihin tai pelaamiseen. Mobiililaajakaista on rajaton kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Ota yhteyttä - valitaan yhdessä kotiisi sopivin netti!

Jätä yhteystietosi - soitamme sinulle takaisin

Voit myös jättää yhteystietosi lomakkeella. Tarkistamme saatavuuden osoitteeseesi ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Jätä yhteystiedot

Soita meille

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9-21. Numero on maksuton.

0800 304 080

Ota yhteyttä chatissa

Saat yhteyden DNA:n asiantuntijoihin myös chatissa. 
 

Varaa soittoaika

Varaa itsellesi sopiva aika, niin me soitamme sinulle 
 

Varaa soittoaika

Usein kysyttyä

Mihin sitoudun tilaamalla yhteyden?

Jättämällä yhteydenottopyynnön tarkistamme saatavuuden ja kerromme, mikä yhteys olisi kotiisi paras vaihtoehto. Vasta, kun olet hyväksynyt lähettämämme tarjouksen toimitusehtoineen ja olemme tämän jälkeen vielä vahvistaneet tilauksesi, olet sitoutunut tilaamaan yhteyden.

Asennustöiden jälkeen voit valita käyttöösi sopivimman DNA Netin ja muuttaa sen nopeutta halutessasi. Se, kenen palveluntarjoajan palveluja verkossa jatkossa käytät, on oma valintasi. Esim. Elisa Viihde toimii siinä, missä muutkin vastaavat palvelut. 

Mitä DNA:n toimittama yhteys sisältää?

Kun liität talosi DNA:n verkkoon, saat toimintavarman yhteyden, joka riittää nyt ja tulevaisuudessa. Riippuen kotisi verkkotekniikasta, tilaus sisältää valokuitu-, koaksiaalikaapeli- tai kiinteän 5G -yhteyden asennuksen kotiisi. 

Tilaus ei sisällä:

  • Nettiliittymää – voit valita sen erikseen, käyttöösi sopivimmalla nopeudella. 
  • Muita lisäpalveluja: esim. kanavapaketteja tai DNA TV:tä. Lisäpalvelut voit  tilata halutessasi erikseen tilauksen yhteydessä tai myöhemmin.

Huomaathan, että yhteydenotto ei vielä ole tilaus eikä sido sinua mihinkään.

Mitä tarkoittaa kiinteä ja oma 5G-yhteys?

Kiinteä 5G eli Fixed Wireless Access mahdollistaa huippunopeat ja pienviiveiset tiedonsiirtoyhteydet moneen sellaiseen kotiin, jonne ei saa valokuitua, sen rakentaminen on kallista tai pihaa ei haluta kaivaa auki. Saat liittymän, laitteet ja asennuksen helppona pakettiratkaisuna – asentaja hoitaa kaiken ulkovastaanottimen asentamisesta kotiverkon muodostamiseen.   Lue lisää DNA Koti 5G:stä

5G-verkko rakentuu vaiheittain. Jättämällä yhteystietosi lomakkeen kautta tarkistamme, mikä on juuri sinun kotiisi paras yhteys.

 

Miten yhteys ja vaadittavat kaivuu- tai asennustyöt on hinnoiteltu?

Lopullinen tekniikka ja hinta määräytyvät asuinpaikkasi ja tarkan osoitteesi mukaan. Vaihtoehdot osoitteestasi riippuen ovat: DNA Kotikuitu, DNA Kotikaapeli, DNA Koti 5G tai DNA Netti 4G. 4G- tai 5G-verkko on hyvä vaihtoehto silloin, kun alueellesi ei ole tilaushetkellä kuitu- tai kaapelisaatavuutta.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin vahvistamme mikä edellä mainituista vaihtoehdoista on tontillesi paras vaihtoehto.

Huom! Asennustyö ja mahdollinen kaivuutyö ovat kotitalousvähennyskelpoista työtä.