talo auringonlaskussa

DNA Netti pientaloille - gigan nopeuksiin huikean helposti

Tarvitsetko nettiä omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon? Nopea DNA Netti tulee joka kotiin. Riippuen sijainnista, tekniikka vaihtelee joko DNA Koti 5G -yhteydestä, kuitu- tai kaapeliyhteyteen tai mobiililaajakaistaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä! Autamme oikean netin valinnassa.

Ota yhteyttä

Nopea ja toimintavarma yhteys

Helppo käyttöönotto

Asiantuntijat apunasi valinnasta käyttöönottoon

Hyödynnä nettiasiakkaan edut

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä - autamme juuri sinulle sopivimman netin valinnassa!  

Oma kaista ja kiinteä 5G-yhteys

DNA Koti 5G on kodillesi varattu kiinteä ja toimintavarma netti, takuunopeudella. Ruuhkattomalla 5G-kaistalla netti toimii luotettavasti nyt ja tulevaisuudessa. 

Ammattiasentaja tuo kaikki laitteet mukanaan, mittaa ulkovastaanottimelle parhaan paikan, huolehtii asennuksesta ja valmistelee kotiverkon käyttövalmiiksi. Netti on heti käyttövalmis!​

Kiinteä laajakaista - kuitu tai kaapeli

Liittämällä kotisi DNA:n verkkoon, saat huippunopean netin koko perheelle – ja laajan valikoiman kaapeli-tv-kanavia. Nopealla ja toimintavarmalla yhteydellä kaistaa riittää kaikkeen, mihin pitääkin, myös tulevaisuudessa.

Jos kaivuutöitä tarvitaan, tonttikohtainen suunnitelma tehdään aina yhdessä kanssasi. ​Asennustöiden jälkeen huolehdimme, että yhteys toimii ja netti on käyttövalmis.​

Mobiililaajakaista kotiin ja mökille

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä. Mokkulan avulla saat sillä toimivan netin yhdelle tai useammallekin laitteelle, riippuen mokkulasta. 

Liikkuvan laajakaistan nopeus kannattaa valita sen mukaan, mihin nettiä käytät – perusasiointiin vai leffojen ja tiedostojen lataamiseen, suoratoistopalveluihin tai pelaamiseen. Mobiililaajakaista on rajaton kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Voita tuliterä DNA viihdeboksi!

DNA viihdeboksi kaiuttimilla on helpoin tapa luoda Dolby Atmos -tilaääni kotiisi. Yhdessä boksissa on saatavilla kaikki haluamasi viihde: tallenteet, suoratoistopalvelut ja vuokraamo huippuluokan kuvanlaadulla ja Bang & Olufsenin optimoimalla äänenlaadulla. Katsele ja kuuntele mitä haluat. Lisää sovelluksia hankit helposti Google Play -kaupasta. Viihdeboksin arvo 264 €!

Kun jätät yhteydenottopyynnön täyttämällä yhteystietosi lomakkeeseen, olet samalla mukana kilpailussa. Osallistu viimeistään 21.12.2023. Arvonta suoritetaan 22.12.2023.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää DNA Welho Oy, PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 3001205-3

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyistä vastaavan yrityksen tai järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä ja työntekijöiden perheenjäsenillä.

Arvonnan osallistumisaika on 24.11.-21.12.2023. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen osallistut arvontaan.

Palkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken DNA viihdeboksi, jonka arvo on 264 €. Arvonta suoritetaan viimeistään 22.12.2023. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei saada tavoitettua neljän päivän aikana arvonnan jälkeen, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Voittajalla on myös oikeus olla vastaanottamatta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja.

Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnasta. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle.

Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. DNA vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan osoitteeseen Suomen rajojen sisällä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Arvonta perustuu lomakkeella annettuihin yhteystietoihin. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään arvottaessa voittaja, palkinnon luovutukseen liittyvään yhteydenpitoon ja palkinnon voittajan tietojen julkaisemiseen. Julkaiseminen tapahtuu arvontaan liittyvällä sivustolla. Julkaistavissa tiedoissa ilmoitetaan korkeintaan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä paikkakunta. Tiedot poistetaan (3) kolmen kuukauden jälkeen kampanjasta. Markkinointikäyttöä varten pyydetään osallistujalta erillinen lupa. Markkinointiluvan antaneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen ja lisätietoja DNA:n tietosuojasta osoitteesta dna.fi/tietosuoja.

DNA Oyj vastaa arpajaisveroista.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta

Ota yhteyttä - valitaan yhdessä kotiisi sopivin netti!

 0800 393 393 arkisin klo 9-15  ­  pientalopalvelu@dna.fi

Voit myös täyttää lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. 

Jätä yhteystietosi - soitamme sinulle takaisin

Voit myös jättää yhteystietosi lomakkeella. Tarkistamme saatavuuden osoitteeseesi ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Jätä yhteystiedot

Usein kysyttyä

Mihin sitoudun tilaamalla yhteyden?

Jättämällä yhteydenottopyynnön tarkistamme saatavuuden ja kerromme, mikä yhteys olisi kotiisi paras vaihtoehto. Vasta, kun olet hyväksynyt lähettämämme tarjouksen toimitusehtoineen ja olemme tämän jälkeen vielä vahvistaneet tilauksesi, olet sitoutunut tilaamaan yhteyden.

Asennustöiden jälkeen voit valita käyttöösi sopivimman DNA Netin ja muuttaa sen nopeutta halutessasi. Se, kenen palveluntarjoajan palveluja verkossa jatkossa käytät, on oma valintasi. Esim. Elisa Viihde toimii siinä, missä muutkin vastaavat palvelut. 

Mitä DNA:n toimittama yhteys sisältää?

Kun liität talosi DNA:n verkkoon, saat toimintavarman yhteyden, joka riittää nyt ja tulevaisuudessa. Riippuen kotisi verkkotekniikasta, tilaus sisältää valokuitu-, koaksiaalikaapeli- tai kiinteän 5G -yhteyden asennuksen kotiisi. 

Tilaus ei sisällä:

  • Nettiliittymää – voit valita sen erikseen, käyttöösi sopivimmalla nopeudella. 
  • Muita lisäpalveluja: esim. kanavapaketteja tai DNA TV:tä. Lisäpalvelut voit  tilata halutessasi erikseen tilauksen yhteydessä tai myöhemmin.

Huomaathan, että yhteydenotto ei vielä ole tilaus eikä sido sinua mihinkään.

Mitä tarkoittaa kiinteä ja oma 5G-yhteys?

Kiinteä 5G eli Fixed Wireless Access mahdollistaa huippunopeat ja pienviiveiset tiedonsiirtoyhteydet moneen sellaiseen kotiin, jonne ei saa valokuitua, sen rakentaminen on kallista tai pihaa ei haluta kaivaa auki. Saat liittymän, laitteet ja asennuksen helppona pakettiratkaisuna – asentaja hoitaa kaiken ulkovastaanottimen asentamisesta kotiverkon muodostamiseen.   Lue lisää DNA Koti 5G:stä

5G-verkko rakentuu vaiheittain. Jättämällä yhteystietosi lomakkeen kautta tarkistamme, mikä on juuri sinun kotiisi paras yhteys.

 

Miten yhteys ja vaadittavat kaivuu- tai asennustyöt on hinnoiteltu?

Lopullinen tekniikka ja hinta määräytyvät asuinpaikkasi ja tarkan osoitteesi mukaan. Vaihtoehdot osoitteestasi riippuen ovat: DNA Kotikuitu, DNA Kotikaapeli, DNA Koti 5G tai DNA Netti 4G. 4G- tai 5G-verkko on hyvä vaihtoehto silloin, kun alueellesi ei ole tilaushetkellä kuitu- tai kaapelisaatavuutta.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin vahvistamme mikä edellä mainituista vaihtoehdoista on tontillesi paras vaihtoehto.

Huom! Asennustyö ja mahdollinen kaivuutyö ovat kotitalousvähennyskelpoista työtä.