DNA Kotimokkula 4G WiFi MF289F:ssä on oletuksena aktiivisena automaattinen ohjelmistoversion päivitys. Laite voidaan päivittää myös manuaalisesti kirjautumalla laitteen asetussivuille, valitsemalla sivun alareunasta Lisäasetukset-valikon takaa kohta Päivitä ja painamalla sen jälkeen Tarkista ja mikäli uusi versio havaitaan, toimimalla esiin tulevan popup-ikkunan ohjeiden mukaisesti.

MF289F on saanut päivityksen 5.6.2023 alkaen:

Ohjelmistoversio sisältää useita pieniä korjauksia ja parannuksia laitteen toimintaan.

Uusi ohjelmistoversio: CR_DNAFIMF289FV1.0.0B12