Liittymävertailu

Puhelinliittymävertailu ei ole vaikeaa - teimme sen puolestasi!

Tutustu DNA:n liittymiin tällä sivulla ja valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto - täällä puhelinliittymä vertailu on aina ajan tasalla. Hinnalla, netin nopeudella ja datapaketilla on väliä!

Vertaa: 5G-liittymät

Huippunopealla DNA:n 5G-liittymällä pysyt helposti menossa mukana, viiveettä ja ilman datakattoa - katsele puhelimella teräväpiirtovideoita ja striimaa verkon yli suosikkisisältösi. Näillä liittymillä hauskuus ei jää ainakaan nopeudesta kiinni! Vertaa 5G -puhelinliittymiä alla.

 

Vertaa: 4G-liittymät

Etsitkö huoletonta liittymää, jossa on rajattomasti kaikkea? Vai sittenkin jämptimpää vaihtoehtoa, jossa netti on rajaton, mutta viestit ja puhelut laskutetaan käytön mukaan? Tutustu liittymävertailuun alla, 4G-liittymissä on aina jämptiä ja rajatonta tarjolla!

 

Nainen tekee liittymävertailun sohvalla

Mitä asioita liittymissä kannattaa vertailla?

Tärkeimmät vertailtavat asiat ovat netin nopeus, datapaketin koko ja hinta. Jos puhelimenkäyttösi on ajoittaista, usein riittää hitaampi netti ja käytön mukaan maksetut viestit ja puhelut. Jos kuitenkin tahdot lukea uutisia, kuunnella musiikkia, katsoa suoratoistopalveluita tai pelata, kannattaa panostaa netin nopeuteen. Liittymien kuukausihintaan sisältyvät datapaketit mahdollistavat puhelimen netinkäytön myös EU-maissa - mitä isompi paketti, sitä enemmän dataa ja nettiä sisältyy kuukausihintaasi matkustaessasi EU-maissa.

Jos liittymävertailu ei vielä tuottanut tulosta, tee numerohaku - sitä kautta löydät varmasti käyttöösi sopivimman ja edullisen liittymän.

Usein kysyttyä liittymien vertailusta

Ovatko tarjousliittymät mukana liittymävertailussa?

Jos haluat varmistua, että saat nykyiseen liittymääsi verrattuna parhaan mahdollisen hinnan, tee numerohaku - saat juuri omaan käyttöösi sopivimmat vaihtoehdot, parhaaseen hintaan.

Kuinka nopea liittymä riittää puhelimessa?

Riittävän nopeuden löytyminen itselle onnistuu pohtimalla omaa puhelimenkäyttöä. Jos käyttösi on ajoittaista, usein riittää hitaampi netti ja käytön mukaan maksetut viestit ja puhelut. Jos kuitenkin tahdot lukea uutisia, kuunnella musiikkia, katsoa suoratoistopalveluita tai pelata, kannattaa panostaa netin nopeuteen. Liittymävaihtoehdot löydät numerohaulla tai nettisivuiltamme.

Voinko tehdä puhelinliittymävertailun, vaikka liittymäni on toisella operaattorilla?

Voit tehdä puhelinliittymävertailun kaikkien operaattoreiden liittymillä, tämänhetkisellä operaattorillasi ei ole merkitystä. Kannattaa tehdä myös numerohaku - sitä kautta löydät varmasti käyttöösi sopivimman ja edullisen liittymän.

Jos päädyt vaihtamaan liittymäsi DNA:lle, teemme siirron puolestasi.

Kannattaako kännykkäliittymien hintavertailu, jos käytän lähinnä nettiä puhelimella?

Ehdottomasti! Eri liittymien välillä on huomattaviakin eroja netin nopeuksissa. Mitä monipuolisemmin nettiä käytät, sitä enemmän iloa saat 5G-liittymästä, jolla data liikkuu aina viiveettä, 4G-liittymiä vauhdikkaammin. DNA Rajaton -liittymissä netinkäyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa sisältyy aina kuukausihintaan, kuten myös EU-datapaketti, joka tekee netinkäytöstä EU/ETA-maiden alueella huoletonta. Riippuen liittymästä, datapakettien koot vaihtelevat.

Tutustu vaihtoehtoihin tekemällä ensin numerohaku – saat sitä kautta vielä liittymävertailuakin tarkemmat suositukset

Vertailemalla löytyy paras puhelinliittymä.

Miten valita itselle paras puhelinliittymä?

Liittymän valitseminen ja puhelinliittymä vertailu on helppoa. Jos käyttösi on ajoittaista, usein riittää hitaampi netti ja käytön mukaan maksetut viestit ja puhelut. Jos kuitenkin tahdot lukea uutisia, kuunnella musiikkia, katsoa suoratoistopalveluita tai pelata, kannattaa panostaa netin nopeuteen. Liittymävaihtoehdot löydät numerohaulla tai nettisivuiltamme.

Nainen vertaa sopivaa nettiliittymää.

Etsitkö sittenkin nettiliittymää?

Jos et haluakaan vertailla puhelinliittymiä, vaan etsit ennemmin nettiliittymää, löydät parhaat hinnat DNA:n nettiliittymistä täältä.

Tee liittymävertailu ja löydä edullisin puhelinliittymä

Liittymävertailu kannattaa tehdä aika ajoin, jotta saat varmasti käyttöösi sopivimman puhelinliittymän, mahdollisimman edulliseen hintaan. Puhelinliittymän vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti kolmeen asiaan: netin nopeuteen, EU-datapaketin kokoon ja hintaan. 5G-liittymillä käytät nettiä huippuvauhdilla, ilman viiveitä ja pätkimisiä: striimaa, katso videoita ja pelaa - netin vauhti riittää varmasti kaikkeen, mitä puhelimella haluat tehdä. Rajattomilla 4G-liittymillä  luet sähköpostit, soitat puhelut ja lähetät viestit vaivatta, ilman käyttökattoja. Jämpti-liittymässä netti kotimaassa on rajaton, mutta puheluista ja viesteistä maksat käytön mukaan. Jämpti onkin suosittu lapsen ensiliittymänä tai silloin, kun puhelimen käyttö on muuten vähäistä.

Netin nopeus vaikuttaa myös liittymän hintaan - rajattomuus tuo huolettomuutta, sillä netti sisältyy DNA Rajaton -liittymien kuukausihintaan - myös muualla EU:ssa. Puhelinliittymä vertailussa kannattaakin huomioida myös EU-datapaketin koko: EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netinkäytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. 

Vertaa liittymiä tai tee numerohaku. Autamme löytämään sopivimman myös chatissa tai myymälässä. Liittymän vaihtaminen onnistuu helposti myös Oma DNA -sovelluksessa. Jos sinulla ei vielä ole sovellus käytössä, voit ladata sen maksutta puhelimellesi sovelluskaupasta.