Tunnistaudu turvallisesti puhelimellasi

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin matkapuhelimellasi.


DNA:n asiakkaana saat Mobiilivarmenteen käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta.*

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilöllisyystodistus puhelimessasi. Sen avulla todistat henkilöllisyytesi ja teet sähköisen allekirjoituksen silloin, kun nettiasiointi sitä vaati. Mobiilivarmenteen käyttö on vaivatonta - sinun tarvitsee muistaa vain oma puhelinnumerosi sekä itse valitsemasi nelinumeroinen tunnusluku. 

*  DNA:n asiakkaana saat Mobiilivarmenteen käyttöösi edullisesti: 3 kk 0 €/kk, norm. 1,99 €/kk. Kytkentä 0 € (norm. 3,90 €). 3 kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Yritysliittymissä mobiilivarmenteen käyttäminen on veloituksetonta.

Kolme syytä ottaa Mobiilivarmenne käyttöön

1. Turvallinen tapa tunnistautua

Tunnistautuminen tehdään aina salatun yhteyden kautta. Henkilötietosi eivät paljastu ulkopuolisille

2. Helppo ja nopea käyttää

Helppo käyttöönotto ja helppo käyttää. Syötät vain puhelinnumeron verkkopalveluun ja itse valitsemasi tunnusluvun puhelimeen.

3. Runsaasti käyttökohteita

Varmenne on käytössä jo monissa asiointipalveluissa, esim. julkisen sektorin ja vakuutusyhtiöiden palveluissa.

Mikä ihmeen Mobiilivarmenne?

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa tunnistautua ja kirjautua eri verkkopalveluihin.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Jos sinulla on DNA:n puhelinliittymä, voit rekisteröidä Mobiilivarmenteen heti käyttöösi netissä. Käyttöönottoa varten tarvitset Mobiilivarmennetta tukevan SIM-kortin, jonka tunnistat SIM-kortin kehyksessä olevasta Mobiilivarmenne -tekstistä