DNA Mokkula 4G MF823

Tuotenimi: ZTE MF823

DNA Mokkula 4G MF 823 on 3G- ja 4G-verkossa toimiva USB-mokkula.

• 4G LTE enimmäisnopeus verkosta 100 Mbit/s
  • 4G DC enimmäisnopeus 42 Mbit/s
  • HSPA+ enimmäisnopeus 21,1 Mbit/s
  • Automaattinen asennus
  • MicroSD-muistikorttipaikka (32 Gt asti)
  • TS9-liitäntä ulkoiselle antennille
  • Mokkula kiinnitetään suoraan tietokoneen USB-porttiin
  • Mini-SIM-korttin eli normaalin kokoinen SIM-kortti
  • Paketin sisältö: USB-modeemi ja pikakäyttöopas

Laitteistovaatimukset / Tuetut käyttöjärjestelmät:

• USB-portti v. 1/2/3
  • Tuetut käyttöjärjestelmät, kun käyttö USB:n kautta: Windows XP SP3 tai uudempi, Vista SP1 tai uudempi, Windows 7, Windows 8 ​​​/ 8.1, Windows 10, MacOSX 10.7, 10.8, 10.09, 10.10
  • Internet-selain hallintasivun käyttöön: Microsoft Internet Explorer 6.0 tai uudempi, Firefox 2.0 tai uudempi, Safari 4.0 tai uudempi, Opera 10.0 tai uudempi, Chrome 5.0 tai uudempi