Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

Päivitys tapahtuu hyväksymällä se asetussivuilta (Web-käyttöliittymä) joko automaattisesti tulevan ilmoituksen kautta tai manuaalisesti hakemalla päivitys Päivitys -> Hae päivitys polusta.

30.11.2017 julkaistiin uusi päivitys E5186:lle

Päivityksessä tulee mukana:

• Siltaava tila • 2100 MHz:n lukko

• Tietoturvapäivityksiä

• 5 Ghz:n Wi-Fin pätkintä ongelma korjattu

• Muita pieniä käyttöliittymämuutoksia

Päivityksen versionumero on: V200R001B316D01SP01C182

Keskiviikkona 16.9.2015 julkaistiin päivitys E5186:lle.

Päivityksessä tulevat mukana:

• LTE-taajuuslukko
  • WiFi-kaistaleveyden uudelleennimeäminen “auto”:sta ”20/40”:een.
  • SNR-tiedot info-sivulle
  • IPv6-tuki
  • UPnP on oletuksena päällä
  • Ipv4v6 dual stack on oletuksena päällä

Päivityksen versionumero on 21.306.01.00.182