Mokkula käyttää tavallista Mini-SIM-korttia eli suurinta korttikokoa. SIM-kortti irtoaa ilman suurta voimankäyttöä, kun painat sitä irti SIM-kortin takapuolelta. Jos irrotat väärän kokoisen SIM-kortin, käy DNA Kaupassa vaihtamassa se uuteen SIM-korttiin.

SIM-kortti asennetaan mokkula etupuolella olevan kannen alle. Työnnä kantta poispäin USB-liittimestä. Asenna SIM-kortti mokkulaan metalliosa alaspäin ja lopulta sulje kansi.

Rekisteröityminen DNA:n nettiin kestää joitakin minuutteja. Mikäli yhteyden avaus ei onnistu, soita DNA:n asiakaspalveluun.

Nettiyhteys on käytettävissä kun mokkulassa palaa virtavalo ja verkkotilan merkkivalo.

Langattoman verkon eli WiFin käyttöönotto

Windows XP, Vista ja Windows 7
  1. Liitä mokkula tietokoneeseen.
  2. Asennus käynnistyy automaattisesti. Huom! Jos asennus ei käynnisty automaattisesti, avaa Oma tietokone ja CD-asema nimeltä HiLink. Klikkaa tiedostoa nimeltä AutoRun.exe.
  3. Mikäli Windowsin palomuuri on päällä, vahvista asennus painamalla Kyllä.
  4. Asennus alkaa. Kun asennus on valmis, tietokone avaa nettiselaimen ja selaimessa mokkulan oman hallintasivun. Nyt voit käyttää nettiä.
Windows 8

Voit suorittaa asennuksen samalla tavalla kuin Windows 7:llä mutta myös alla oleva asennustapa toimii Windows 8 -käyttöjärjestelmässä.

1. Liitä mokkula tietokoneeseen.
  2. Tietokoneen oikeaan yläkulmaan ilmestyy ikkuna, jonka otsikkona on ”CD-asema (E:) HiLink”. Klikkaa ikkunaa.
  3. Seuraava ikkuna avautuu ja valitse siitä Suorita AutoRun.exe.
  4. Mikäli Windowsin palomuuri on päällä, vahvista asennus painamalla Kyllä.
  5. Asennus alkaa. Kun asennus on valmis, tietokone avaa nettiselaimen ja selaimessa mokkulan oman hallintasivun. Nyt voit käyttää nettiä.
Mac OSX
  1. Liitä mokkula tietokoneeseen.
  2. Tietokoneen työpöydälle ilmestyy CD:n kuva, jonka nimi on  HiLink. Klikkaa sitä. Jos et näe kuvaa, irrota ja kytke mokkula uudelleen tietokoneeseen.
  3. Asennus alkaa. Kun asennus on valmis, tietokone avaa nettiselaimen ja selaimessa mokkulan oman hallintasivun. Nyt voit käyttää nettiä.

Vinkkejä jos asennus ei onnistu

• Kokeile toista USB-porttia.
  • Poista vanha USB-modeemin yhteysohjelma tietokoneen ohjauspaneelin lisää/poista -sovelluksen kautta. Käynnistä tietokone tämän jälkeen uudelleen ja vasta sitten kytke mokkula tietokoneeseen.