Liittymien lisäpalvelut

Ota kaikki irti DNA:n liittymästäsi. Kaipasit sitten tietoa liittymien rajoituksista ja estoista tai mobiilivarmenteesta ja Digiturvasta, täältä löydät liittymien lisäpalvelut.

DNA eSIM digitaalinen sim kortti

eSIM – se digitaalinen SIM-kortti

eSIM on maksuton digitaalinen SIM-kortti. Sen voi ottaa käyttöön silloin, kun laitteessa on eSIM-valmius.

Tutustu

DNA Selausturva

DNA Selausturva on puhelinliittymän lisäpalvelu, joka estää pääsyn tunnetuimmille haitallisille sivustoille netissä. Palvelu suodattaa tietojenkalasteluyritykset ja netin tunnetuimmat haitalliset sivustot. Palvelu on liittymäkohtainen ja sen voi tilata Oma DNA -sovelluksesta tai myyntipalvelusta.

DNA Hyvinvoinnin mittaaminen multisim

DNA Multi-SIM

DNA Multi-SIM -lisäpalvelun avulla puhelinliittymäsi toimii kahdessa laitteessa yhtä aikaa – puhelimessa ja älykellossa tai kahdessa eri puhelimessa.

Tutustu

DNA Digiturva

DNA Digiturva

DNA:n ja F-Securen yhteistyössä toteuttama DNA Digiturva pitää tietoturvastasi huolta. Sen avulla suojaat koko perheen tietokoneet, tabletit ja puhelimet viruksia vastaan ja asetat samalla rajat netinkäytölle – helposti yhdellä tilauksella!

Tutustu ja tilaa

Rajoitukset ja estot

Mobiililiittymiin on tarjolla useita puhelimen käyttöä ja suojausta helpottavia esto- ja rajoituspalveluita. Voit tarvittaessa rajoittaa soittamista ja puheluihin vastaamista sekä tekstiviestien vastaanottamista ja lähettämistä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin matkapuhelimellasi.

Mobiilimaksu

Voit maksaa ostoksia kätevästi puhelinlaskulla tai prepaidin saldolla.

Deezer

Deezer-musiikkipalvelu sisältää yli 73 miljoonaa kappaletta, rajattomasti soittolistoja ja räätälöityjä kokoelmia.