Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

Ohjelmistopäivitykset

Kaapelimodeemeissa päivitykset tulevat automaattisesti verkosta. Päivityksiä ajetaan öisin modeemeihin, jolloin ne aiheuttavat vähiten ongelmia. Joissakin harvinaisissa tapauksissa modeemi voi tarvita aamulla resetoinnin ja uudelleenkäynnistyksen päivityksen jäljiltä, jotta laitteen toiminta olisi paras mahdollinen.

Jos haluat ajaa jaossa olevan päivityksen saman tien laitteeseen, kannattaa kokeilla irrottaa kaikki johdot laitteesta muutamaksi minuutiksi ja kytkeä ne sen jälkeen uudelleen. Tällöin modeemi nousee linjoille uudelleen ja pyytää samalla päivityksiä. Päivitystä ei kuitenkaan ajeta modeemiin jos se ei ole jaossa.

Huomioithan, että päivitykset jaellaan portaittain.

Heinäkuussa 2020 on julkaistu päivitys 1.4.3214.S15.DNA

• Flash-muistin korruptointikorjaus

Kesäkuussa 2019 on julkaistu päivitys 1.4.3213.S15.DNA

• Korjaus flash-muistin harvinaiseen korruptoitumiseen, jonka oireena yhteyden pätkiminen tai boottilooppi.

Tiedossa olevat ja selvityksessä olevat ongelmat:

• WiFi häviää joissakin tapauksissa valittavista verkoista (korjauskeino nyt: uusi modeemi)
  • Ipv6 ei toimi kaikilla CMTS alueilla (korjauskeino nyt: pakotus ipv4 only -tilaan)

Helmikuussa 2019 on julkaistu päivitys 1.4.3212.S15.DNA

• US power level korjattu
  • ToD Filter - väärä virheviesti
  • Diplexer asetus lisätty
  • WiFi mahdollista pitää päällä siltaavassa tilassa
  • DNA TV Hubin porttimääritykset valmiina
  • Korjaus uudelleenkäynnistysongelmaan

Toukokuussa 2018 on julkaistu päivitys 1.4.3210.S15.DNA

• Band Steering oletusasetukseksi
  • Virheraportointiin korjauksia
  • Portinsiirtoon korjauksia

Tammikuussa 2018 on julkaistu päivitys 1.4.3208.S15.DNA

• DFS-kanavan kanavailmoitus lisätty
  • dna.wlan/ -osoite korjattu
  • WLAN-suojausasetushäiriö korjattu