Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

Päivitys tapahtuu hyväksymällä se kosketusnäytöltä tai menemällä asetussivuille ja hakemalla uudet päivitykset "päivitykset" -> "hae päivitykset" -polusta.

E5787s sai 24.4.2018 päivityksen, muutoksena:

• Ipv4 ja dual stack switch
  • Suomi oletuskielenä kosketusnäytössä
  • Lisätty: 3G: CELL_ID, RSSI, RSCP, ECIO 4G: PCI, CELL_ID, RSRQ, RSRP, RSSI, SINR, LTE Frequency Band
  • SSID ja salasana näkyvissä kosketusnäytöllä

Versionumero on V200R001B317D62SP00C182