Hero_viihdeboksi

DNA viihdeboksi kaiuttimilla

Nauti suoratoistopalvelujen ja televisiokanavien sisällöstä huippuluokan kuvanlaadulla sekä kuuntele musiikkia, vuokraa leffoja ja katsele tallenteita - jos käytössäsi on tallennusominaisuus. DNA viihdeboksin saat nyt Dolby Atmos -tilaäänellä ja sisäänrakennetuilla kaiuttimilla.

Koko viihde yhdessä boksissa. Kytke ja nauti.​  

Sovellukset televisioon - Tilaa edulliseen DNA Asiakasetuhintaan kanavapaketit, suoratoistopalvelut, ja vuokraamon uutuusleffat lisämaksusta. DNA viihdeboksilla ulottuvillasi on lisäksi tuhansia maksuttomia ja maksullisia erikseen tilattavia viihde- ja hyötysovelluksia, kuten YouTube, Yle Areena, Ruutu, MTV Katsomo+, Viaplay, Netflix, Disney+.

Sovellukset televisioon

Suoratoistopalvelu ja maksukanavat samalla tilauksella - Osaan kanavapaketeista sisältyy automaattisesti suoratoistopalvelu, esim. MTV Katsomo+ tai Viaplay. Suoratoistopalvelusta katselet haluamiasi ohjelmia DNA viihdeboksilla, kännykällä, tabletilla tai tietokoneen selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. Tutustu kanavapaketteihin.

Suoratoistopalvelut ja kanavapaketit

Uutena DNA TV -asiakkaana saat leffakupongin vuokraamoon - DNA TV Vuokraamon ja SF Anytimen tuhansien elokuvien valikoimasta löydät helposti katsotuimmat uutuudet heti elokuvalevityksen jälkeen: tyylikästä draamaa, räjähtävää toimintaa, hömppää ja komediaa sekä parhaat lastenleffat koko perheelle - kaikki teräväpiirrolla. Enää ei elokuvan palauttamisesta tarvitse huolehtia! Saat vuokraamon käyttöösi, kun sinulla on voimassa oleva DNA TV -tilaus.

Vuokraamo

TV-kanavat netin kautta telkkariin parhaalla kuvanlaadulla - Perus- ja maksukanavia myös netin kautta ja ilman antennia, kaikkialla Suomessa. Tutustu tilattaviin kanavapaketteihin.

Netti-TV

Tallenna rajattomasti - DNA TV -palvelun tallennusominaisuudella voit tallentaa rajattomasti peruskanavien ohjelmia ja vaikka kaikilta peruskanavilta samaan aikaan. Tallentaminen onnistuu myös kesken ohjelman – ja tallennus alkaa silti ohjelman alusta. Tallenne ovat katsottavissa 2 vuotta. Voit tilata tallennuksen suoraan viihdeboksilta tai chatin kautta. 

Rajaton tallennus

Valitse sinulle sopivin DNA viihdeboksi

Kaikki viihde parhaalla kuvan- ja äänenlaadulla

DNA TV ja viihdeboksi kaiuttimilla
16,00 €/kk/24 kk

24kk jälkeen laitteen laskutus päättyy ja palvelut jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana hintaan 8,00 €/k

Kaikki viihde parhaalla kuvanlaadulla

DNA TV ja viihdeboksi
11,00 €/kk/24 kk

24kk jälkeen laitteen laskutus päättyy ja palvelut jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana hintaan 8,00 €/kk

Onko sinulla jo DNA TV -palvelu?

Päivitä huolettomasti uuteen

Kun sinulla on voimassa oleva DNA TV ja viihdeboksi -tilaus, laitteesta uuteen vaihtaminen on helppoa, me teemme lähes kaiken puolestasi. Riittää, että tilaat uuden DNA viihdeboksin kotiisi ja otat sen jälkeen meihin yhteyttä. Voit hankkia uuden laitteen ja tehdä palvelun siirron myös kätevästi DNA Kaupassa tai netissä.

Saat sähköpostiisi tilauksen yhteydessä ohjeet palvelun siirtoon.

Tutustu viihdebokseihin

Yhdistä tilaukseen huippunopea DNA Netti

Miksi valita DNA viihdeboksi?

Viihde yhdessä paikassa, siellä missä sinäkin

DNA TV -mobiilisovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla.

  • Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella
  • Tallenna rajattomasti, myös jatkuvalla tallennuksella
  • Nauti Vuokraamon leffoista
  • Peilaa sisältö isolle ruudulle
  • Katso selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi
Kysy DNA TV -palvelusta tai DNA TV -mobiilisovelluksesta chatissa

DNA TV -mobiilisovellus vai DNA TV ja viihdeboksi? Kysy!

Vaikea valita? Anna DNA Apurin auttaa! DNA Kaupan tutut asiantuntijat palvelevat sekä tiskin takana että chatissa – kysy DNA TV -palvelusta, DNA TV -mobiilisovelluksesta tai kanavapaketeista – autamme valitsemaan käyttöösi sopivimman palvelun.

Autamme vertailemaan vaihtoehtoja myös puhelimessa.
Soita heti tai varaa soittoaika, niin soitamme sinulle takaisin toivomallasi hetkellä.​
Vastaamme arkisin 9-20 ja lauantaisin 10-16. Numero on maksuton.

Usein kysyttyä DNA TV -palvelusta ja viihdeboksista

Mitä viihdettä viihdeboksiin sisältyy ilman lisämaksua?

Kun käytössäsi on myös DNA TV -palvelu, saat viihdeboksista täyden ilon irti. DNA TV -palveluun kuuluvalla DNA TV -mobiilisovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

DNA TV ja viihdeboksi -tilaukseen sisältyvät myös:

  • Viihdekirjaston uudistuva ja monipuolinen leffavalikoima, valikoima päivittyy joka kuukausi. Voit katsella elokuvia silloin, kun haluat.
  • DNA viihdeboksin Google Play -kaupasta käytössäsi on useita ilmaisia sovelluksia ja voit käyttää niitä ilman lisämaksua, kuten YouTube sekä kotimaiset Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu ja SVT Play.
  • V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.
  • Vaihtuva Kuukauden kanava tarjoaa ilmaisia maistiaisia maksukanavien sisällöistä kaikille DNA TV -tilaajille. Esim. lokakuun Kuukauden kanavana on BBC Nordic.
  • Jos käytössäsi on myös tallennusominaisuus, voit tallentaa lempisarjasi jaksot kerralla talteen ja skipata mainokset! Tallenna vaikka kaikilta peruskanavilta yhtä aikaa (Yle 1, Yle 2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, STAR Channel ja National Geographic). Tallentaminen ja tallenteiden katsominen onnistuu puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai DNA viihdeboksi -laitteella, myös kesken ohjelman. 

Löydät kanavien suosikkisarjat, kiinnostavimmat dokumentit ja viihdyttävimmät elokuvat ja urheilulähetykset DNA TV-oppaasta.

Tarvitsenko viihdeboksin lisäksi muita viihdepalveluja?

DNA viihdeboksin lisäksi tarvitset DNA TV -palvelun, niin saat kaikki haluamasi viihteen saman käyttöliittymän alle: TV- ja maksukanavat, suoratoistopalvelut ja sovellukset. Vuokraamon leffat ja halutessasi myös tallennusmahdollisuuden. Erikseen tilattavan mobiilisovelluksen avulla lempiohjelmasi kulkevat mukanasi ja voit katsoa niitä missä ja milloin haluat kännykällä, tabletilla ja läppärillä. Näet tallenteiden lisäksi vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina kun haluat, koko EU:n alueella.

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä – saat DNA TV -palvelun ja viihdeboksin tilattua samalla kerralla. DNA TV on käytössäsi heti tilauksen jälkeen.

Korvaako DNA viihdeboksi kaiuttimilla kokonaan kodin muut kaiuttimet?

DNA viihdeboksi kaiuttimilla on tosiaankin helpoin tapa saada laadukas äänentoisto kotiisi, sillä DNA viihdeboksi kaiuttimilla tuo tullessaan leffateatteritasoisen Dolby Atmos tilaäänen yhteistyössä Bang & Olufsenin kanssa.

Varsinkin silloin, kun kaiuttimia ei tarvitse jakaa eri huoneisiin, et tarvitse viihdeboksin lisäksi muita kaiuttimia. TV-sisältöjen lisäksi nautit hyvästä äänestä myös kuunnellessasi äänikirjoja, podcasteja ja musiikkia. Voit jakaa sisällöt puhelimestasi langattomasti DNA viihdeboksille.

Miten DNA viihdeboksi kaiuttimilla eroaa aiemmista DNA viihdebokseista

DNA viihdeboksi kaiuttimilla on helpoin tapa saada hyvätasoinen kuvanlaatu ja äänentoisto kotiisi. Aiemmissa DNA viihdebokseissa ei ole sisäänrakennettuja kaiuttimia, jolloin äänentoisto on oman televisiosi äänentoiston varassa. 

Uuden viihdeboksin avulla korotat kotisi viihteen kuvan- ja äänenlaadun ihan uudelle tasolle. Viihdeboksin mukana tulee Dolby Atmos tilaääni.

Onko viihdeboksia yhä saatavana myös ilman kaiuttimia?

Jos kotonasi on jo toimiva äänentoistojärjestelmä, DNA viihdeboksi (Hubi 2.0) on saatavilla ilman kaiuttimia.

Vaatiiko DNA viihdeboksi nettiyhteyden?

Kyllä; viihdeboksi tarvitsee toimivan netin. Jotta saat viihdeboksista kaiken viihteen irti, tarvitset netin lisäksi myös DNA TV -palvelun / mobiilisovelluksen. Mikä tahansa nettiyhteys kelpaa. Jos netin vauhti ei riitä lopputeksteihin asti, päivitetään sekin – jutellaan tästäkin! Jätä soittopyyntö chatbotin kautta. 

Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta