Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

Mikäli mokkulaan on saatavilla päivitys, saat siitä tiedon automaattisesti mokkulan näytölle.

Uusi päivitys = Päivitys saatavilla, hyväksy päivitys valitsemalla Päivitä.

Älä päivitä = Jos et halua päivittää mokkulaa, paina Menu-näppäintä ja sen jälkeen virtanäpppäintä.

DNA suosittelee päivittämään laitteen aina uusimpaan versioon.

Kesäkuussa 2015 laitteelle ilmestyi verkon yli jaettava päivitys. Muutokset olivat seuraavat:

• 20/40Mhz (auto) kanavaleveyden oletusasetuksen muuttuminen 20Mhz:in
  • Oletus WLAN-asetus 2.4Ghz+5Ghz vaihtuminen oletuksena 2.4Ghz:in
  • LTE Mhz lock; 800/1800/2600/+UMTS taajuudet (vaihdettavissa suoraan laitteen näytöltä: Menu ->Verkkotyyppi ->valinta tai WebUI)

Päivitys tapahtuu joko hyväksymällä se laitteen näytöltä tai hakemalla se manuaalisesti WebUI:sta (asetussivusto, dna.mokkula/ kun laite on yhdistetty päätelaitteeseen).

Oletusasetukset vaihtuvat myös jo asetetuissa laitteissa. Nykyinen konfiguraatio takaa suurimman yhteensopivuuden. Jos käyttäjän muu laitteisto tukee esimerkiksi 5Ghz verkkotaajuutta ja 20/40 Mhz -kanavaleyveyttä, nämä kannattaa ottaa asetuksista käyttöön (lisätietoja pikaoppaassa). Parhaimmat nopeudet riippuvat täysin käyttöympäristöstä, siksi on tärkeää kokeilla eri asetusvaihtoehtoja.