Netti mökille

Netti mökille

Syötä osoite, niin näet juuri sinulle räätälöidyn etuhintasi!

DNA Netti tarjoaa nopean yhteyden ja vaivattoman käyttöönoton mökilläsi. Nauti saumattomasta nettiyhteydestä luonnon keskellä ilman monimutkaisia asennusprosesseja.

Ei ylimääräistä säätöä! Kun yhteydet pelaavat, voit keskittyä olennaiseen - mökkeilystä nauttimiseen.

Mökillä ladataan akkuja! Säästät niitä, kun et jaa nettiä puhelimella.

Leffat, pelit ja muu viihde pelastavat sadepäivät.

Mökin omalla netillä myös valvontakamerat pelaavat.

Näin helppoa on netin käyttöönotto mökillä:

Aseta SIM-kortti mokkulaan

Kytke johto pistorasiaan tai USB:llä esimerkiksi läppäriisi

WiFi on käytössäsi

Mikä olisi sinulle sopivin mökkinetti? 

Saat asiantuntevan avun ja parhaat vinkit chatissa, DNA Kaupan asiantuntijalta. Linjat ovat auki arkisin klo 8-21 ja lauantaisin 9.00 - 16.30. 

Valitse sopivin mobiililaajakaista mökille

Netti mökille

Jokaiselle omanlainen loma

Yksi rentoutuu kalastaen, toinen perheen ja ystävien kanssa iltaa viettäen. Joku lataa akkuja leffoja katsellen tai netissä surffaillen. Miten sinä rentoudut parhaiten?

Varmistat ikimuistoisen kesän jokaiselle, kun valitset sopivan nettiliittymän mökille.

Netti mökille

Kantovesi ja toimiva netti

Mökillä ei kaiken tarvitse olla ihan täydellistä, mutta netin suhteen ei kannata tinkiä. Toimiva ja edullinen netti mökillä pelastaa sadepäivät, tuo päivän digilehden mökille ja pitää valvontakameratkin valppaina.

Tutustu vaihtoehtoihin: toimintavarmalla mobiililaajakaistalla mökillä viihtyy koko perhe, satoi tai paistoi.

Netti mökille

Toimintavarma netti saa etätyötkin sujumaan

Mökkikausi ja kesän pitkät viikonloput pitenevät entisestään, kun työnteko onnistuu vaivatta myös mökiltä käsin.

Toimintavarma WiFi-verkko, nopea mobiililaajakaista mökille ja sille sopiva mokkula tekevät työnteosta sujuvaa silloin, kun vietät mökillä muitakin kuin lomapäiviä. Lue lisää mobiililaajakaistasta

Mökin mokkulat, modeemit ja valvontakamerat

Valitse sopivin ja vie se mökille - näitä ei onneksi tarvitse joka viikonloppu kuljetella:

DNA:n 4G- ja 5G-verkot tavoittavat jo yli 99% suomalaisista

Powered by Esri

Usein kysyttyä mökin mobiililaajakaistasta

Mikä on mobiililaajakaista?

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä, jota voi käyttää kaikissa niissä mobiililaitteissa, joissa on SIM-kortille paikka, esim. tableteissa ja useimmissa kannettavissa tietokoneissa sekä mokkulassa, jolla saat jaettua netin joko yhdelle tai useammalle laitteelle, riippuen mokkulasta. Mobiililaajakaista on kätevä silloin, kun laitetta käytetään myös kodin ulkopuolella – esim. työmatkalla, auton takapenkillä, veneessä tai mökillä. 

DNA:n liikkuvan laajakaistan liittymissä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto muissa EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun.

Miten pyydän mobiililaajakaistatarjouksen?

Saat DNA:lta henkilökohtaisen mobiililaajakaistatarjouksen täältä syöttämällä osoitteesi.

DNA:lta löydät juuri sopivan mobiililaajakaistaliittymän sinun tarpeeseesi. Osoitteen syöttäminen ei sido mihinkään, eikä osoitettasi käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Tarjoukset pyydettyäsi, saat heti tiedon sinulle sopivista ja nopeista mobiililaajakaistoista.

Helppoa ja nopeaa!

Millä laitteilla voin käyttää mobiililaajakaistaa mökillä?

Mökille kannattaa netin kaveriksi ottaa helppokäyttöinen WiFi-mokkula, eli mobiiliyhteyden reititin. WiFi-mokkulalla jaat netin langattomasti kaikille mökillä käytettäville laitteille. Voit valita satunnaiseen käyttöön soveltuvan DNA Matkamokkula 4G:n tai DNA Matkamokkula 5G:n tai jos käyttäjiä ja käyttöä on enemmän, DNA Kotimokkula 5G ovat parhaita ratkaisuja. Katso kaikki mokkulat.

Meiltä löydät myös valvonta- ja riistakamerat, joihin suosittelemme DNA Laitenettiä.

Mistä tiedän, että netti varmasti toimii mökillä?

Tekemällä osoitehaun mökin osoitteella näet juuri ne vaihtoehdot, jotka ovat mökillesi sopivimmat. Toimivaan nettiin vaikuttaa paitsi itse yhteys, myös mokkula ja mahdolliset lisälaitteet. Tarvittaessa voit hankkia lisäksi Mesh WiFi -laajentimen, jolla varmistat nopean ja toimintavarman netin  myös isompaan mökkiin tai silloin, jos kerroksia on useita. Tee ensin osoitehaku ja valitse sopiva mobiililaajakaista mökille - sopivat lisälaitteet voit lisätä ostoskoriin halutessasi tämän jälkeen.

Kuinka kattava on DNA:n 4G- ja 5G-verkko?

Nopean ja kattava 4G-verkon alueella asuu tällä hetkellä jo yli 99 % suomalaisista. Jotta viihtyminen ja yhteydenpito sujuisivat myös mökillä, kehitämme jatkuvasti verkkomme toimivuutta ja kuuluvuutta asiakastarpeen mukaan. DNA:n 5G-verkko kattaa jo yli 92 % suomalaisista 237 paikkakunnalla. Verkkoa rakennetaan tauotta, ja kymmeniä tukiasemia avataan viikoittain eri puolille Suomea. Myös Suomen Yhteisverkon 5G-rakentaminen on käynnistynyt. Jatkamme myös uusien 4G-tukiasemien rakentamista ja 4G-toiminallisuuksien kehittämistä, minkä ansiosta myös 4G-palveluiden käytettävyys paranee edelleen.

Minulla on jo netti mökillä, mistä selvitän netin nopeuden?

Netin todellisen nopeuden pääset mittaamaan netin nopeustestillä (nk. speedtest). Speedtest kertoo liittymäsi tarkan lataus- ja lähetysnopeuden.