MF791RS on saanut päivityksen 16.8.2023 alkaen

• Päivitys sisältää laitteen tietoturvaan liittyviä korjauksia laitevalmistajalta.
  • Uusi ohjelmistoversio: BD_DNAMF971RSV1.0.1B02

Vanhemmat päivitykset:

14.12.2022

• Päivitys sisältää laitteen tietoturvaan liittyviä korjauksia laitevalmistajalta.
  • Uusi ohjelmistoversio: DNA_FI_MF971RS4V1.0.2B01

28.2.2022

• päivitys sisältää laitteen yleistä toimivuutta parantavia korjauksia laitevalmistajalta
  • uusi ohjelmistoversio: BD_DNAMF971RSV1.0.0B07

10.8.2021

• Päivitys korjaa bugin jonka myötä mokkulan 5GHz WiFi-verkon salasana ei täsmännyt laitteen infotarrassa lukevaan salasanaan. Päivityksen asentamisen jälkeen mokkula pitää vielä palauttaa tehdasasetuksille painamalla reset-nappulaa 10-15 sekuntia. Tämän jälkeen myös 5GHz wifiverkon salasana täsmää tarrassa lukevan salasanan kanssa.
  • Uusi ohjelmistoversio: BD_DNAMF971RSV1.0.0B06