Mokkula käyttää tavallista Mini-SIM-korttia eli suurinta korttikokoa. SIM-kortti irtoaa ilman suurta voimankäyttöä, kun painat sitä irti SIM-kortin takapuolelta. Jos irrotat väärän kokoisen SIM-kortin, käy DNA Kaupassa vaihtamassa se uuteen SIM-korttiin.

SIM-kortti asennetaan mokkula etupuolella olevan kannen alle. Nosta takakantta mokkulan etuosasta ja asenna SIM-kortti mokkulaan metalliosa alaspäin ja lopulta sulje kansi. Huom! Kannen nostaminen saattaa vaatia kohtalaisen suurta voimaa.

Rekisteröityminen DNA:n nettiin kestää joitakin minuutteja. Mikäli yhteyden avaus ei onnistu, soita DNA:n asiakaspalveluun.

Nettiyhteys on käytettävissä kun mokkulassa palaa virtavalo ja verkkotilan merkkivalo.

Langattoman verkon eli WiFin käyttöönotto

Windows 10

DNA Mokkula E3131 tukee Windows 10 -käyttöjärjestelmää, mutta asennus on tehtävä manuaalisesti. Kytke mokkula tietokoneen USB-porttiin ja seuraa oheisen liitteen ohjeita.

Tutustu ohjeisiin.

Windows XP, Vista, Windows 7 ja MAC-tietokoneet

1. Liitä mokkula tietokoneeseen.

2. Asennus käynnistyy automaattisesti. Huom! Jos asennus ei käynnisty automaattisesti, avaa Oma tietokone ja CD-asema nimeltä DNA Netti. Klikkaa tiedostoa nimeltä DNA Netti.

3. Asennus alkaa. Hyväksy käyttösopimus painamalla Hyväksyn.

4. DNA Netti asentaa itsensä ja nettiyhteys muodostuu automaattisesti.

5. DNA Netti -apuohjelman oletus-PIN-koodi on 1234. Jos PIN-koodisi on jotain muuta, syötä PIN-koodi. Nyt voit käyttää nettiä.

Windows 8

1. Liitä mokkula tietokoneeseen.

2. Avaa Windowsin oikeasta alakulmasta verkkoyhteydet klikkaamalla kuuluvuuspalkkien kuvaa.

3. Valitse Mobile Broadband / Langaton laajakaista. Klikkaa nappia Yhdistä.

4. Syötä PIN-koodi, oletuksena se on 1234. Paina Seuraava.

5. Nyt yhteys toimii. Jatkossa PIN-koodi pitää syöttää tästä kohdasta.

Vinkkejä jos asennus ei onnistu

• Kokeile toista USB-porttia.
  • Poista vanha USB-modeemin yhteysohjelma tietokoneen ohjauspaneelin lisää/poista -sovelluksen kautta. Käynnistä tietokone tämän jälkeen uudelleen ja vasta sitten kytke mokkula tietokoneeseen.