DNA Matkamokkula 4G WLAN MF910

Tuotenimi: ZTE MF910

Huippulaadukas WLAN Mokkula. Mukana WLAN-verkko kymmenelle käyttäjälle sekä 4G-verkon tuki.
Akku helpottaa liikkumista ja suuri näyttö tekee käytöstä ennennäkemättömän helppoa.

• 4G LTE enimmäisnopeus verkosta 150 Mbit/s

• 4G DC enimmäisnopeus 42 Mbit/s

• HSPA+ enimmäisnopeus 21,1 Mbit/s

• WLAN b/g/n

• 10 WLAN-laitetta, säädettävä WLAN-verkon kantama

• 1800 mAh akku ja suuri 5 rivin LCD-näyttö

• MicroSD-muistikorttipaikka (32 Gt asti), toimii myös WLAN:n yli

• TS9-liitäntä ulkoiselle antennille

• Mini-SIM-korttin eli normaalin kokoinen SIM-kortti

• Automaattinen langattoman verkon WPS-asennus, päivitykset netistä

• Tuki IPv6:lle.

Laitteistovaatimukset / Tuetut käyttöjärjestelmät:

• USB-liitäntä: Windows® 10, Windows® 8 / 8.1, Windows® 7, Vista, XP SP2/SP3, Mac OS X® 10.7
  • WLAN: 802.11b/g/n/ac
  • USB Slot 1.1 tai 2.0
  • Internetselain USB-liitännän tai WLAN:n kautta: Microsoft Internet Explorer 6.0 tai uudempi, Firefox 2.0 tai uudempi, Safari 4.0 tai uudempi, Opera 10.0 tai uudempi, Chrome 5.0 tai uudempi