Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

B593 on saanut uuden päivityksen 22.8.2018.

Muutokset edelliseen versioon:

• Korjaus verkon MIB-ominaisuuteen. Ilman korjausta laite voi katkaista yhteyttä.

Versionumero on B593s-22TCPU-V200R001B270D25SP03C182

B593 on saanut uuden päivityksen 25.8.2015.

Uusina korjauksina ja ominaisuuksina:

• LTE-taajuuslukko
  • IPV6-tukea parannettu
  • SNR-tiedot
  • DNA:n kustomoitu UI ja asetukset
  • UPnP oletuksena päällä
  • ipv4v6 dual-stack päällä oletuksena

Uusi versionumero on:
V200R001B270D25SP01C182

Huom! Päivitystä ei voi peruuttaa tai muuttaa takaisin edelliseen versioon.

Ohjeet päivityksen tekemiseen:

• Ollessasi Mokkulan langattomassa verkossa tai kytkeytyneenä siihen Ethernet-johdolla, kirjaudu asetussivulle menemällä selaimella osoitteeseen homerouter.cpe/ tai 192.168.1.1/
  • Kirjoita tunnuksiksi:
    • Käyttäjätunnus: admin
    • Salasana: admin
  • Joissain tapauksissa (uusimmat päivitykset, useampi resetointi yms.) arvot voivat olla muuttuneet muotoon:
    • dna.mokkula/ tai 192.168.8.1
    • Käyttäjätunnus: admin
    • Salasana: 1234

Ilmoitus päivityksestä pitäisi ilmestyä. Painamalla ilmoitusta pääset hyväksymään päivityksen aloituksen.

Jos et näe ilmoitusta päivityksestä, tee näin:

• Kirjaudu sisään ja valitse ylhäältä valikosta päivitys/update > hae päivitys
  • Laite hakee päivityksen ja hyväksy se painamalla OK.

Normaalisti päivityksen yhteydessä käyttäjän tekemät asetukset säilyvät uuteenkin versioon. DNA ei kuitenkaan voi taata tätä.
Tietyissä tapauksissa voit tarvita edellistä päivitystä.
B710C0UPDATE_V200R001B270D10SP03C182.bin

Huomioithan, että päivityksen voi asentaa vain DNA:n myymiin laitteisiin. Päivitystä ei voida muuttaa vanhempaan, eikä sitä saa asennettua jos laitteessa on jo uusin DNA:n päivitys.