Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

6.6.2017 Kotimokkula B315 sai uuden päivityksen

Päivityksen muutokset:

1. Korjaus ongelmaan, missä yhteysnopeus kärsii jos Wi-Fi on pois päältä
  2. 2100Mhz lukko
  3. Tilatietoja lisätty:
    3G: CELL_ID,RSSI,RSCP,
    ECIO 4G: PCI,CELL_ID,RSRQ,RSRP,RSSI,SINR,Band

Versionumero on: 21.321.03.00.182

Päivitys tapahtuu hyväksymällä se asetussivuilta (Web-käyttöliittymä) joko automaattisesti tulevan ilmoituksen kautta tai manuaalisesti hakemalla päivitys Päivitys -> Hae päivitys polusta.

1.6.2016: B315:lle kriittinen päivitys, jossa seuraavat muutokset:

1. Ennaltaehkäisevä korjaus ongelmaan missä laite voi epäonnistua käynnistymisessä ja jumittua
  2. Lisätty IPV4V6 ja IPV4 only -vaihtoehdot asetuksiin
  3. Siltaava tila lisätty asetusvaihtoehdoksi
  4. Mahdollisuus ottaa päivitysilmoitukset pois päältä asetuksista
  5. Korjauksia Web-käyttöliittymään: nopeutta parannettu, käännösongelmia ja ulkonäköseikkoja
  6. Antenniasetussivu lisätty
  7. TR069 mahdollistettu (ei käytössä)

Erikoishuomio siltaava-tilasta (bridge mode)

Siltaava tila ohittaa laitteen palomuurin, NATin ja keventää prosessorikuormaa. Tila on tarkoitettu erikoistapauksiin, missä asiakas tarvitsee portteja auki esim. nettipelejä varten. LLK-liittymistä johtuen siltaavassa tilassa B315 saa vain yhden (1kpl) Ipv4-osoitteen. Tämä tarkoittaa, että laitteeseen voi siltaavassa tilassa yhdistää vain yhden (1kpl) käyttölaitteen kerrallaan. Yhdistäminen tapahtuu laitteen LAN4/WAN portista tai wifin kautta. Laitteen resetoiminen on helpoin tapa vaihtaa tila takaisin reitittäväksi. Asetuksia voi muuttaa ennen siltaavaan tilaan kääntämistä.

Päivitys tapahtuu hyväksymällä se asetussivuilta (Web-käyttöliittymä) joko automaattisesti tulevan ilmoituksen kautta tai manuaalisesti hakemalla päivitys -> Hae päivitys polusta.

Saman polun kautta päivityksen voi asentaa laitteeseen myös tästä ladattavaa tiedostoa käyttäen. Uusi versionumero on 21.316.01.01.182.