DNA viihde - viihde yhdessä paikassa

Viihde

DNA TV ja viihdeboksi tarjoaa laajaa viihdettä yhdessä paketissa. DNA TV -palvelu yhdistää perinteiset televisiokanavat, suoratoistopalvelut kuten Netflix ja Viaplay sekä monipuoliset sovellukset yhteen käyttöliittymään. Kaikki viihde on helposti hallittavissa myös mobiilisovelluksen avulla.

Parasta viihdettä kaikille

DNA TV ja viihdeboksi kaiuttimilla

Sisäänrakennetut kaiuttimet ja leffateattereista tuttu tilaääni

Paranna telkkarisi äänen- ja kuvanlaatua - sukella leffojen, sarjojen, musiikin, äänikirjojen ja pelien maailmaan. Viihdeboksissa on sisäänrakennettu surround-äänijärjestelmä, jonka on julkaissut ja optimoinut Bang & Olufsen.

Viihdeboksi sisältää älykkään ja Dolby Atmos® -äänitekniikan​, jonka mukaansatempaava tilaääni luo kotiisi kolmiulotteisen äänen. Katsot sitten leffoja tai urheilua, Google Play -kaupan sovelluksia tai kuuntelet musiikkia – tällä viihdeboksilla saat kaiken parhaalla mahdollisella kuvan- ja äänenlaadulla.

Parhaat suoratoistopalvelut

Voit tilata ja katsoa suosituimpia suoratoistopalveluita kätevästi DNA viihdeboksilta. Ne ja muut suoratoistopalvelut saat näkyviin samaan paikkaan, DNA TV -palveluun. Siellä viihde on yhdessä paikassa – niin suoratoistopalvelut kuin muukin suosikkisisältö. Päätä itse, mitä ja millä laitteella katsot – ja silloin, kun haluat

Viihde yhdessä paikassa, siellä missä sinäkin

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.