Huawei Watch -älykellojen tuki

Käyttöohjeet

Suosittelemme tutustumaan valmistajan tarjoamiin kattavampiin käyttöohjeisiin ja laitetukeen.

Siirry Huawei tukisivuille

Huawei Watch tehdasasetusten palautus

Huawei Watch päivittäminen

Mobiiliyhteyden käyttöönotto Huawei Watch -älykelloon

Aloita avaamalla puhelinliittymäsi tiedot Oma DNA -sovelluksesta (Palveluni-valikon alla) ja siirry ”SIM-kortti ja PUK-koodit” -näkymään.

Varmista, että DNA Multi-SIM -lisäpalvelu näkyy kohdassa ”Rinnakkaiskortti”. Valitse ”Ota eSIM käyttöön”.

Jos et ole vielä tilannut DNA Multi-SIM -lisäpalvelua, tilaa se Oma DNA -sovelluksesta, DNA Kaupasta tai DNA:n myyntipalvelusta: 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16). Numero on maksuton.

Kopioi eSIM-käyttöönottokoodi (käytä kopioi-painiketta) liittääksesi sen seuraavaksi puhelimesi Huawei Health -sovellukseen.

Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, lataa se App Gallery -sovelluskaupasta.

Avaa Huawei Health -sovellus puhelimestasi, valitse laitteesi ja mene eSIMin hallintaan.

Valitse ja aktivoi eSIM ja liitä eSIM-käyttöönottokoodi

Valmista tuli! Nyt voit soittaa ja vastaanottaa puheluja älykellollasi ja käyttää nettiä.