Vianselvitys

Mitä teen kun Mokkulani akku on turvonnut?
Jos mokkulasi akku on turvonnut edes hieman, lopeta sen käyttö välittömästi. Vie mokkula DNA Kauppaan. Turpoamisen huomaa suoraan akun pullistumisesta tai esimerkiksi takakannen liikkumisesta. Nykyisellä akkuteknologialla samanlainen turpoamisriski on jokaisella akkukäyttöisellä laitteella. Riski kasvaa, jos käyttö on todella intensiivistä, mokkula on paikassa missä sen lämpö nousee kriittisesti tai sille on tehty jotain ohjekirjassa mainitsemattomia muutoksia.
En voi muodostaa mokkulan ja tietokoneen välille yhteyttä USB-kaapelilla
Asenna mokkulan ohjelmisto tietokoneelle ja suoria asennusohjelma Oma tietokone -ikkunassa. Jos mokkulan ohjain vaikuttaa epänormaalille, asenna ohjelmisto uudestaan. Asenna ohjelmisto ensin.
En pysty muodostamaan mokkulan ja asiakaslaitteen välille WiFi yhteyttä

Varmista, että WiFi-toiminto on käytössäsi. Päivitä verkkoluettelo ja valitse oikea verkon nimi (SSID-tunnus). Tarkista IP-osoite ja varmista, että asiakaslaite voi hakea IP-osoitteen automaattisesti. Varmista myös, että mokkulassa on käytössä 2.4 GHz WiFi-radiotaajuus.

Anna oikea verkkoavain (WiFi-salasana), kun yhdistät asiakaslaitteen tähän laitteeseen.

Mokkulaan kytketyn laitteen nettiyhteys ei toimi

Tarkista ensin, että SIM-kortti on mokkulan sisällä. Tuo mokkulaa lähemmäksi laitetta tai vie mokkula mahdollisimman lähelle ikkunaa.

Tarkista, että olet valinnut oikean WiFi-verkon. Näet WiFi-verkon nimen mokkulan näytöltä.

Yhteys on hidas

Tuo mokkula lähemmäksi laitetta tai vie mokkula mahdollisimman lähelle ikkunaa.

Mikäli mokkula vaihtelee eri verkkotekniikoiden väillä (kuten 3G ja 4G), kokeile lukita mokkula johonkin verkkoon (ks. WiFi-verkon nopeuttaminen).

Tietokone ilmoittaa "Rajoitettu yhteys tietokoneesta"
Mokkula ei ole yhteydessä nettiin. Tarkista nettiyhteytesi ja käynnistä tarvittaessa mokkula uudestaan.
En pääse mokkulan hallintasivuille

Tarkista, että olet valinnut oikean WiFi-verkon tai USB-kaapeli on yhdistetty laitteeseen. Näet WiFi-verkon nimen mokkulan näytöltä.

Anna oikea osoite. Määrityssivun oletusosoite on http://192.168.0.1 tai http://dna.mokkula.

Sammuta tietokoneesta muut nettiyhteydet ja irrota Ethernet-kaapeli. Käynnistä mokkula uudelleen pitämällä virtanappia 5 sekunnin ajan pohjassa.

Nollaa mokkula tehdasasetuksille.