Kaikki turvapalvelut

Arki netissä ja laitteiden kanssa on huoletonta, kun käytössäsi ovat kattavat tietoturva- ja lisäpalvelut. Tutustu vaihtoehtoihin!

Tietoturvapalvelut

Lue lisää

Laitevakuutus

Lue lisää

Mobiilivarmenne

Lue lisää

 

 

 

 

Mobiilimaksu

Lue lisää

Valitse sopivin tietoturvapalvelu

Haluatko kattavan tietoturvan kaikille laitteille - ja koko perheen käyttöön, yhdellä ja samalla tilauksella? Vai ainoastaan selausturvan, jolla estät netin tunnetuimmat haitalliset sivustot silloin, kun käytät nettiä mobiililaitteella. Vaihtoehtoja on - valitse sopivin!

Kattava tietoturva

DNA Digiturvalla saat kattavan virustorjunnan, turvallisen selauksen, VPN:n, tietovuotohälyttimen ja salasanapankin samalla tilauksella joko yhteen tai useampaan laitteeseen.

Turvallinen selaus

DNA Selausturvalla estät netin tunnetuimmat haitalliset sivustot, kun käytät nettiä DNA:n mobiiliverkossa. Palvelu estää myös lapsille sopimattomat sivut. 

Laitevakuutus turvaa yllättävät vahingot

Kaikkea ei voi aina ennakoida. Yleisin puhelimelle tapahtuva vahinko Suomessa on näytön särkyminen. Mitä uudempi ja arvokkaampi laite on, sitä harmillisemmalta se tuntuu - puhumattakaan, jos laite katoaa tai se varastetaan. 

Hanki laite ja laiteturva yhdessä

Uudelle puhelimelle tai tabletille kannattaa ottaa SquareTrade-täysturva tai -laiteturva heti ostohetkellä. Jos jotain sattuu, saat laitteesi korjattua tai voit saada korvaavan laitteen toimitettuna jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Täysturva kattaa myös laitteen katoamisen tai varkauden.

Tee nettiasioinnista huoletonta

Tee nettiasioinnista ja -shoppailusta huoletonta tunnistautumalla DNA Mobiilivarmenteella ja käyttämällä Mobiilimaksamista. Molemmat ovat operaattoreiden yleisesti käyttämiä palveluita. 

Tunnistaudu DNA Mobiilivarmenteella

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilöllisyystodistus puhelimessasi. Sen avulla todistat henkilöllisyytesi ja teet sähköisen allekirjoituksen silloin, kun nettiasiointi sitä vaatii.

Ota käyttöön Mobiilimaksu

Mobiilimaksaminen tekee ostamisesta sujuvaa, kun voit maksaa tilauksesi kätevästi puhelinlaskulla tai prepaidin saldolla. Ne tuotteet tai palvelut, jotka voit maksaa puhelinlaskullasi, erotat Mobiilimaksu-tunnuksesta.