• Docsis 3.1 -yhteensopiva kaapelimodeemi (32/8 kanavaa)
  • Langaton yhteys: Wi-Fi 802.11ac/n/g  2.4 GHz (4x4) ja 5 GHz (4x4)
  • 4 kpl 1Gb LAN-portteja (esim. digiboksille tai tietokoneelle)
  • IPv6-tuki
  • Palomuuri ja NAT
  • DNA:n kustomoidut asetukset

Myyntipaketin sisältö: DNA Kaapelimodeemi Sagemcom F-3890v3, virtajohto,
Ethernet-johto, DNA:n pikaohjeet, turvaohjeet, antennijakaja ja antennijohto.

Voit laajentaa DNA Kaapelimodeemi F-3890v3:n luomaa WiFi-verkkoa hankkimalla yhteensopivan Mesh WiFi-laajentimen (F-266).

WiFi-laajentimella luot saumattoman WiFi-verkon, joka kattaa isommankin kodin tarpeet. Yhteensopiva WiFi-laajennin toimii saumattomasti yhteen F-3890v3-modeemin kanssa, jonka vuoksi WiFisi kattaa entistä isomman alueen, mutta yhteys toimii edelleen saman WiFi-verkon (SSID) ja salasanan takana.