Puhelinliittymät

Vaihda liittymä DNA:lle helposti

DNA Takuuhinnalla saat puhelimet automaattisesti pohjahintaan!

DNA Takuuhinta

DNA Takuuhinta takaa, että myymme kaikki DNA:n valikoiman puhelimet vähintään yhtä edullisesti kuin Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone, Elisa ja Telia verkkokaupoissaan.   

Hintavertailu päivittyy automaattisesti tunnin välein ja saat puhelimen meiltä heti vertailun alimpaan hintaan. Näet hintavertailun puhelimien esittelysivuilta tai kysy DNA Kaupasta.  

Kanavapaketteja 20 % edullisemmin ja DNA TV 2kk ajan veloituksetta.

20 % alennusta kanavapaketeista

Asiakkaanamme saat valitut kanavapaketit -20 % edullisempaan asiakasetuhintaan. Uppoudu edullisesti huippulaadukkaaseen katseltavaan, joita tarjoavat mm. C More Total, C More, V premium ja Mix-kanavapaketit.

Tutustu

Liittymäasiakkaille edullinen mukana kulkeva netti asiakasetuhinnalla.

Keskittämisetu: DNA Liikkuva 4G 100M hintaan 17,99 €/kk (24 kk)

Minne menetkin, ota netti mukaan! DNA Liikkuva 4G 100M -liittymällä käytät nettiä huoletta niin tabletissa kuin mokkulalla, kotona ja mökillä. Nopeus on jopa 100 Mbit/s, nettiä riittää useammallekin käyttäjälle samaan aikaan. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana tulee 23 Gt/kk EU-datapaketti.

Tilaa

Tilaa puhelinliittymät DNA:lta - pääset nauttimaan rahanarvoisista eduista ja monipuolisista palveluista.

Katso kaikki asiakasedut

Heräsikö liittymistä kysymyksiä?

Ei hätää, me autamme! Vastaa alla olevan chatin kysymyksiin ja jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

Puhelinliittymän valinnassa auttaa DNA Apuri

Puhelinliittymät mietityttää? Anna DNA Apurin auttaa!

Saat asiantuntevan avun ja parhaat vinkit chatissa:

  • Asiantuntijat linjoilla ma-pe klo 8-21 ja la klo 9-18
  • Botti paikalla kellon ympäri, 24/7

Puhelinliittymien lisäpalvelut

DNA Multi-SIM

DNA Multi-SIM -lisäpalvelun avulla puhelinliittymäsi toimii kahdessa laitteessa yhtä aikaa – puhelimessa ja älykellossa tai kahdessa eri puhelimessa.

Lue lisää

DNA Multi-SIM -lisäpalvelu

Voit kokeilla lisäpalvelua 1 kk ajan maksutta. Jatkossa hinta on 7,90 €/kk. Tutustumiskampanjan voi tilata samaan liittymänumeroon yhden kerran.

Tutustu ja tilaa multi-SIM -lisäpalvelu

Vastaaja

Vastaaja vastaa silloin, jos puhelin on varattu, pois päältä tai se on verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella.

Lue lisää

DNA Multi-SIM -lisäpalvelu

Vastaaja vastaa silloin, kun puhelin on varattu, pois päältä tai se on verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella. Puhelut voi ohjata vastaajaan myös silloin, kun puhelin on varattu. Tämä tapahtuu tekemällä soitonsiirron omaan vastaajanumeroon. Saat tekstiviestin, kun vastaajaan on tullut viestejä. Vastaajan kytkentä DNA:n liittymiin on veloituksetonta liittymän avauksen yhteydessä, muuten avauksesta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Lue lisää

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilöllisyystodistus puhelimessasi. Se on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin.

Lue lisää

Tunnistaudu turvallisesti puhelimellasi

DNA:n asiakkaana saat Mobiilivarmenteen käyttöösi edullisesti: 3 kk 0 €/kk, norm. 1,99 €/kk. Kytkentä 0 € (norm. 3,90 €). 3 kuukauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Yritysliittymissä mobiilivarmenteen käyttäminen on veloituksetonta.

Tutustu

Esto- ja rajoituspalvelut

Esto- ja rajoituspalvelut helpottavat puhelimen käyttöä ja pitävät kustannukset kurissa.

Lue lisää

Esto- ja rajoituspalvelut

Mobiililiittymiin on tarjolla useita puhelimen käyttöä ja suojausta helpottavia esto- ja rajoituspalveluita. Voit tarvittaessa rajoittaa soittamista ja puheluihin vastaamista sekä tekstiviestien vastaanottamista ja lähettämistä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Voit myös asettaa liittymääsi palvelukohtaisia estoja esimerkiksi maksullisiin palvelu- ja viihdenumeroihin soittamiselle.

Lue lisää

Edulliset puhelinliittymät DNA:lta helposti

 

Tsekkaa edulliset liittymät!

Syötä numerosi niin pääset tilaamaan liittymän huippuedulliseen hintaan. Voit samalla valita, haluatko pitää nykyisen puhelinnumerosi vai ottaa uuden numeron.

Liittymän vaihtaminen
on helppoa!

Me hoidamme kaiken puolestasi eikä sinun tarvitse olla yhteydessä nykyiseen operaattoriisi. Puhelinliittymäsi saapuu postitse parissa päivässä, joten siihen saakka voit ottaa vain rennosti!

Nauti liittymän omistajan eduista!

Puhelinliittymäasiakkaana pääset nauttimaan hyödyllisistä ja rahanarvoisista eduista. Etuja löytyy moneen lähtöön!

Edullinen puhelinliittymä kuuluu sujuvaan arkeen

Edullinen puhelinliittymä tekee arjesta sujuvampaa

DNA:lta löydät juuri sopivan liittymän sinun käytöllesi. Löydät meiltä puhelinliittymät juuri sinun tarpeeseesi, etsitpä sitten rajatonta liittymää, nopeaa nettiä 4G tai 5G-verkossa, käytön mukaan veloitettavaa liittymää satunnaiseen tarpeeseen tai vaikka prepaidia! Parhaat liittymätarjoukset itsellesi saat, kun kokeilet numerosyöttöämme, sillä löydät sieltä parhaat määräaikaiset puhelinliittymät. Voit myös selata tämän sivun liittymiä, tarkistaa liittymävertailu-sivun tai kurkata huippunopeita 5G-liittymiämme.

Jos etsit liittymää lapselle, meidän valikoimistamme löydät ensiliittymän esimerkiksi uudelle koululaiselle. Voit itse määrittää haluatko rajattomasti puheluita ja viestejä vai maksatko käytön mukaan ja kuinka nopean netin haluat lapselle. Voit myös hankkiä prepaid-liittymän lapselle, ja välttää yllätyslaskut.

 

Haluatko löytää parhaat puhelinliittymät juuri sinulle?

Syötä numerosi ⬆

DNA:n halvin puhelinliittymä

Mistä löytyy halvin liittymä sinulle?

Nainen miettii puhelinliittymää.

Puhelinliittymät hakusessa?

Parhaat hinnat DNA:n puhelinliittymistä löydät numerohakumme kautta. Tarjoamme puhelinnumerosi perusteella juuri sinulle sopivia edullisia puhelinliittymiä, joiden hinta pysyy takuulla samana.

Jos taas etsit liittymää lapselle tai vähäisempään käyttöön, löydät lisää tietoa Koululaissivultamme tai vaihtoehtoisesti liittymävertailusta.

Lisäksi asiantunteva DNA Apuri auttaa esimerkiksi chatin kautta löytämään juuri sinulle sopivan liittymän.

Puhelinliittymät: Usein kysytyt kysymykset

Miten saan edullisen puhelinliittymän DNA:lta?

Parhaat hinnat DNA:n puhelinliittymistä löydät numerohakumme kautta. Tarjoamme puhelinnumerosi perusteella juuri sinulle sopivia edullisia puhelinliittymiä, joista löytyy sekä vannoutuneille puhelimenkäyttäjille että peruskäyttäjille sopivat liittymät.

Miten vaihdan puhelinliittymäni DNA:lle?

Puhelinliittymän vaihtaminen onnistuu helposti!

Jos haluat vaihtaa nykyisen DNA-liittymäsi toiseen, voit käyttää sivulta löytyvää numerohakua tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi chatin kautta, jotta saadaan kartoitettua juuri sinulle sopiva liittymä.

Jos taas haluat vaihtaa liittymää operaattorilta toiselle ja säilyttää nykyisen liittymänumerosi, tämäkin sujuu vaivattomasti, sillä operaattorit hoitavat numeronsiirron keskenään. Ennen numeronsiirtoa kannattaa tarkistaa onko nykyinen liittymäsopimuksesi määräaikainen.

Voinko pitää nykyisen puhelinnumeroni, jos siirrän liittymäni DNA:lle?

Tottakai voit, nykyinen numerosi säilyy, jos et ole erikseen maininnut, että haluat vaihtaa myös numeroa.

Millainen kuuluvuus DNA:n liittymillä on?

Erinomainen! Nopean ja kattavan 4G-verkon alueella asuu tällä hetkellä jo yli 99 % suomalaisista ja huippunopea 5G-verkko laajenee koko ajan. Tutustu DNA:n peittokarttaan.

Kuinka kauan numeronsiirto toiselta operaattorilta vie aikaa?

Puhelinnumeron siirrossa menee noin 14 vuorokautta. Operaattoeit hoitavat liittymien siirrot keskenään. Vanha liittymäsi toimii siihen saakka, kunnes uusi tulee voimaan. Tilauksen yhteydessä voit esittää toiveen siirtoajankohdasta.

Mikä on eSIM?

eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin niin puhelimissa, tableteissa kuin esim. älykelloissa. Laitteesta riippuen voit jatkossa valita, haluatko liittymäsi toimimaan perinteisen SIM-kortin kautta vai digitaalisesti, eSIMillä. Voit liittymää tilatessasi tai vaihtaessasi valita perinteisen SIM-kortin tilalle eSIMin silloin, kun laitteessasi on eSIM-valmius.

Lue lisää eSIMistä

Mikä on MultiSIM?

DNA Multi-SIM -lisäpalvelun avulla puhelinliittymäsi toimii kahdessa laitteessa yhtä aikaa – puhelimessa ja älykellossa tai kahdessa eri puhelimessa. Yksi numero, kaksi laitetta!

Lue lisää MultiSIM-palvelusta

Miten DNA:n liittymät toimivat ulkomailla?

Soitat sitten Suomesta ulkomaille tai käytät puhelintasi Suomen ulkopuolella, hinta ei saa yllättää. DNA pitää huolen, että puhelut ja netti toimivat mahdollisimman vaivattomasti myös ulkomailla. Tutustu ulkomaankäytön hintoihin, EU-roamingiin ja reissudataan

Miten selvitän puhelinliittymäni netin nopeuden?

Netin nopeustesti (nk. speedtest) kertoo puhelinliittymäsi netin nopeuden. Speedtest mittaa tarkasti puhelinliittymän nettiyhteyden lataus- ja lähetysnopeuden.