MC7010 on saanut päivityksen 19.6.2023 alkaen

• Päivitys sisältää useita laitteen toimintaa parantavia korjauksia laitevalmistajalta.
  • Uusi ohjelmistoversio: MC7010_DNA5_B14

Vanhemmat päivitykset

22.11.2022

• Päivitys sisältää useita laitteen toimintaa parantavia korjauksia laitevalmistajalta.
  • Uusi ohjelmistoversio: MC7010_DNA4_B12

21.3.2022

• päivitys sisältää tietoturva- ja bugikorjauksia laitevalmistajalta
  • päivityksen jälkeen verkkokäyttöliittymästä on mahdollista tehdä 5G NSA-verkossa taajuuslukitus joko 700 MHz (n28) tai 3500 MHz (n78) taajuusalueelle
  • Uusi ohjelmistoversio: MC7010_DNA3_B09

4.9.2021

• Päivitys sisältää käyttöä ja toimintaa parantavia korjauksia, sekä laitteen hallintasivuille että laitteen toiminnallisuuksiin.
  • HUOM: Päivityksen yhteydessä APN-profiili palautuu oletusasetukseen, eli mikäli olet vaihtanut APN-määritykset laitteen hallintasivuilta, täytyy muutokset tehdä uudelleen.
  • Uusi ohjelmistoversio: DNA_FI_MC7010V1.0.0B07