•    Ulkomokkulalla saat parhaat 4G- ja 5G-yhteydet.
•    Valmiina huippunopeille 5G-yhteyksistä.
•    Helppo asentaa, kestää pakkaset sekä sateet.

DNA Ulkomokkula 5G MC889A on ulos sijoitettava mokkula, joka kestää talven pakkaset, auringon paahteen sekä sateen. Ulkomokkula tukee uusinta verkkotekniikkaa ja mahdollistaa huippunopean 5G-yhteyden, joten katsele leffoja 4K-tarkkuudella ja nauti huippunopeasta pelikokemuksesta viiveettömällä nettiyhteydellä.

Sijoita DNA Ulkomokkula 5G MC889A ulos tai sisälle

Ulos sijoitettava DNA Ulkomokkula 5G tarjoaa nopean nettiyhteyden. Nauti 5G-yhteyden nopeudesta sekä viiveettömyydestä. Kiinnitä ulkomokkula helposti ulkoseinään tai tolppaan. Yhdistämällä Ulkomokkula ja DNA Mesh WiFi -reitittimen, saat kotiisi huippunopean lähiverkon, jolla isommatkin tiedostot latautuvat vauhdilla.

Ulkomokkula parantaa 5G-yhteyttäsi

MC889A-ulkomokkulassa on sisäänrakennetut antennit. Yhdessä älykkään antennikytkentätekniikan kanssa ulkomokkula kasvattaa peittoa ja parantaa nettiyhteyttäsi.

Yleiset ominaisuudet
Valmistaja: ZTE
Malli: MC889A
SIM-kortti: Nano-SIM

Yhteydet ja liitettävyys
Liitäntätyyppi: Ethernet
Ethernet (LAN) -liitännät: 1 kpl (2.5GE)
Verkkotekniikka: 5G, 4G
Tuetut 4G/5G-taajuudet: 700/800/900/1800/2100/2600/3500 MHz
DL 4G/5G 4x4 MIMO: 1800/2100/2600/3500 MHz, 2x2 MIMO: 700/800/900 MHz
UL 5G 2x2 MIMO (5G SA): 1800/2100/2600/3500 MHz
5CC DL carrier aggregation -tuki 4G-verkossa
2CC/3CC DL CA 5G-verkossa (2CC 5G NSA, 3CC 5G SA)
2CC/3CC DL CA 5G-verkossa (2CC 5G NSA, 3CC 5G SA)
2CC UL CA -tuki
256 QAM -modulaatiotuki

Verkko-ominaisuudet
(Lukemat ovat teoreettisia maksiminopeuksia, todelliset nopeudet riippuvat vastaanotetun signaalin vahvuudesta, mobiiliverkon kyvykkyydestä sekä käytetystä liittymätyypistä)
5G-enimmäisnopeus verkosta 3,66 Gbit/s (NSA 5G), 4,29 Gbit/s (SA 5G),
5G-enimmäisnopeus kohti verkkoa 250 Mbit/s (NSA & SA 5G)
4G -enimmäisnopeus verkosta 2,0 Gbit/s
4G -enimmäisnopeus kohti verkkoa 200 Mbit/s

Myyntipakkauksen sisältö
DNA Ulkomokkula 5G MC889A
Virtalähde (48V PoE)
10 metrin Ethernet-lattakaapeli ja 1,5 metrin Ethernet-kaapeli
Asennustarvikkeet
Liitäntäsarja olemassa olevalle Ethernet-kaapelivedolle
Asennusohje
Pikaopas
Turvallisuusohje

Mitat ja paino
Korkeus 189,6 mm
Leveys 108,8 mm
Syvyys 31,2 mm
Paino 510 g

Kestävyys
Pölynkestävä: Kyllä
Vedenkestävä: Kyllä
Kestävyyden lisätiedot: Pölyn- ja vedenkestävä IP65-luokituksen mukaan. Käyttölämpötila: -40°C – +60°C.

Takuu
Valmistajan takuu: 24 kk

Laitetunnistimet
EAN-koodi: 6902176100239
Valmistajan tuotekoodi: ZTEMC889A