Netflix -suoratoistopalvelun tuki

Tilaaminen

Tilaaminen DNA TV Hubi -laitteella

Netflix on valmiiksi asennettu DNA Hubi -laitteella eli sitä ei tarvitse erikseen asentaa sovelluskaupasta. Valitse Netflix Android Kotinäkymästä tai kanavapaikalta 140 ja etene ohjeiden mukaan eteenpäin. Voit valita Netflix Perus, Netflix Tupla tai Netflix perhe.

Tilaaminen vahvistetaan DNA TV PIN -koodilla. Olet saanut DNA TV PIN -koodin tilauksen yhteydessä automaattisesti ja löydät sen DNA TV -tuotteen tilausvahvistuksesta, kirjautumalla DNA:n nettisivuilla osoitteessa dna.fi tai Oma DNA -sovelluksesta. 

DNA Netti + Netflix Perhe -yhdistelmätuotteen tilaaminen

DNA mahdollistaa myös Netflixin tilaamisen yhdessä huippunopean DNA Netin kanssa. Saat molemmat yhdellä tilauksella ja laskulla, ja vielä edullisemmin. Tämän yhdistelmätuotteen voit tilata chatissa, puhelimitse tai DNA Kaupasta. Lue tuotteesta lisää täältä dna.fi/netflix

Käyttöönotto

Jos tilaat Netflixin DNA Hubi -laitteella, Netflixin käyttöönotto tapahtuu samassa yhteydessä eikä sitä tarvitse erikseen ottaa käyttöön.

Jos olet tilannut DNA:lta Netflixin yhdessä DNA Netin kanssa, tulee sinun ensin aktivoida Netflix-palvelu käyttöösi. Saat aktivointiohjeet sähköpostitse ja tekstiviestillä heti tilauksen jälkeen. Voit aktivoida Netflixin suoraan sähköpostin tai tekstiviestin linkkiä painamalla. 

Voit myös aktivoida Netflixin DNA TV -selainkäyttöliittymällä tai DNA Hubi -laitteella alla olevien ohjeiden mukaan, jos olet ostanut DNA Hubi -laitteen ennen Netflixin tilaamista.

Aktivointi DNA TV -selainkäyttöliittymällä:

 1. Mene Chrome-selaimella osoitteeseen dna.fi/aktivoiNetflix
 2. Kirjaudu DNA TV -palveluun
 3. Sinut ohjataan suoraan Netflix-sivulle
 4. Valitse "aktivoi"
 5. Siirryt automaattisesti Netflix-palveluun aktivoimaan tilauksesi. Seuraa ohjeita ja aloita katselu.

 Aktivointi DNA Hubi -laitteella:

 1. Avaa Netflix-sovellus. Netflixin löydät DNA TV -sovelluksen menuvalikon kohdasta "Suoratoistopalvelut", kanavapaikalta 140 tai Android TV kotinäkymästä.
 2. Siirryt suoraan Netflix-sovellukseen aktivoimaan tilauksesi. Seuraa ohjeita ja aloita katselu.
Ongelmia aktivoinnissa?

Mikäli ostit DNA:lta Netflixin ensin ja tämän jälkeen tai samassa yhteydessä DNA TV Hubi -palvelun, ei aktivointi onnistu DNA Hubi -laitteella. Aktivoi Netflix-tilauksesi DNA TV -selainkäyttöliittymässä osoitteessa dna.fi/aktivoiNetflix tai suoraan sähköpostilla ja tekstiviestillä saamasi linkin kautta. Voit kirjautua luomillasi tunnuksilla Netflixiin DNA Hubi -laitteellasi. 

Mikäli Netflix on ollut käytössäsi jo aikaisemmin DNA Hubi -laitteella, sinun täytyy ensin kirjautua ulos Netflixistä, jotta Netflix ohjautuu aktivointiin DNA Hubi -laitteella. Voit aina tehdä aktivoinnin myös DNA TV selainkäyttöliittymällä osoitteessa dna.fi/aktivoiNetflix tai sähköpostilla ja tekstiviestillä saamasi aktivointilinkin kautta.

 

Tilauksen hallinnointi

Kaikki tilaukseen liittyvät muutokset ja mahdollinen lopetus tehdään Netflixin palvelussa. Valitse Netflixin käyttöliittymässä Tili ja etene ohjeiden mukaan.

Jos tilauksesi on DNA Netti ja Netflix Perhe yhteistilaus, Netflix Perhe on käytössäsi koko tilausjakson ajan. Se mahdollistaa, että voit samalla tilauksella katsella Netflixiä oman perheen kesken jopa 4 laitteella yhtä aikaa, nauttia Netflixin 4K-sisällöistä ja saat DNA Netin ja Netflixin edullisempaan yhteishintaan.

Kaikki Netflix-tilisi hallinnointiin liittyvät tiedot löydät osoitteessa netflix.com/Account. Tukea ja lisätietoja Netflixin ominaisuuksista löydät osoitteesta help.netflix.com.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä löydän DNA TV PIN-koodin?

DNA TV PIN -koodi on henkilökohtainen nelinumeroinen koodi, jonka olet saanut automaattisesti DNA TV -tilauksen yhteydessä. Löydät sen:

 • DNA TV -tuotteen tilausvahvistuksesta
 • Kirjautumalla DNA:n nettisivuilla osoitteessa dna.fi.
 • Kirjautumisen jälkeen valitse Liittymät & palvelut > DNA TV -tuotteesi > Tuotetiedot > DNA TV PIN
 • Oma DNA -sovelluksesta
Miten ja missä Netflixiä voi katsella?

Voit katsoa ohjelmia Netflixistä millä tahansa nettiin liitetyllä laitteella, jossa on Netflix-sovellus, myös DNA Hubi -laitteella. Löydät Netflixin DNA Hubi -laitteen Android TV -näkymästä, kaukosäätimen Menu-valikon kautta, kanavapaikalta 140, kanavanauhasta sekä ohjelmaoppaasta. Netflix-sovellusta ei siis tarvitse erikseen ladata DNA Hubille.

Voit myös katsoa ohjelmia tietokoneen selaimella. 
Kattava luettelo löytyy osoitteesta devices.netflix.com.
 

Voinko katsoa Netflixiä useammalla kuin yhdellä laitteella?

Voit katsoa Netflixiä niin monella yhteensopivalla laitteella kuin haluat. Samanaikainen käyttö määräytyy tilauksesi perusteella. Kun käytössäsi on Netflix Tupla, voit katselle Netflixin leffoja ja sarjoja samanaikaisesti kahdella eri laitteella. Kun käytössäsi on Netflix Perhe, eli 4 ruutua, voit katsella ohjelmia neljällä eri laitteella samanaikaisesti.
 

Unohdin Netflix-salasanan. Miten saan sen palautettua?

Voit tilata uuden Netflix-salasanan DNA TV -selainkäyttöliittymän kautta.

 1. Mene Chrome-selaimella osoitteeseen dna.fi/palautaNetflix.
 2. Kirjaudu DNA TV -palveluun.
 3. Valitse Tarkista Netflix-tilin tiedot 
 4. Sinut ohjataan Netflix-palveluun, jossa voit palauttaa salasanasi.
Unohdin Netflix-käyttäjätunnukseni. Mistä löydän käyttäjätunnuksen?

Voit tarkistaa Netflix-käyttäjätunnuksesi DNA TV -selainkäyttöliittymän kautta.

 1. Mene Chrome-selaimella osoitteeseen dna.fi/palautaNetflix.
 2. Kirjaudu DNA TV -palveluun.
 3. Valitse Tarkista Netflix-tilin tiedot
 4. Sinut ohjataan Netflix-palveluun, josta näet käyttäjätunnuksesi.
Miten voin vaihtaa sähköpostiosoitteen?

Voit tarkistaa Netflix-käyttäjätunnuksesi DNA TV selainkäyttöliittymän kautta.

 1. Mene Chrome-selaimella osoitteeseen dna.fi/palautaNetflix.
 2. Kirjaudu DNA TV -palveluun.
 3. Valitse Tarkista Netflix-tilin tiedot.
 4. Sinut ohjataan Netflix-palveluun, josta näet käyttäjätunnuksesi.

Mikäli huomaat, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu väärin, voit kuitenkin kirjautua Netflixiin luomallasi salasanalla ja vaihtaa käyttäjätunnuksen Netflix-palvelun asetuksissa.

Mikäli käyttäjätunnuksena on väärä sähköpostiosoite ja et muista salasanaasi, ota sivun alareunassa oleva Sevice code ylös ja ota yhteys Netflixin asiakaspalveluun.
 

Miten hallinnoin tai muutan Netflix-tilini toiseen? (Esim. Netflix Perus -tilaus Netflix Tupla -tilaukseen)

Kaikki tilaukseen liittyvät muutokset ja mahdollinen lopetus tehdään Netflixin palvelussa. Valitse Netflixin käyttöliittymässä Tili ja etene ohjeiden mukaan.

Jos tilauksesi on DNA Netti ja Netflix Perhe yhteistilaus, Netflix Perhe on käytössäsi koko tilausjakson ajan. Se mahdollistaa, että voit samalla tilauksella katsella Netflixiä oman perheen kesken jopa 4 laitteella yhtä aikaa, nauttia Netflixin 4K-sisällöistä ja saat DNA Netin ja Netflixin edullisempaan yhteishintaan.

Kaikki Netflix-tilisi hallinnointiin liittyvät tiedot löydät osoitteessa netflix.com/Account. Tukea ja lisätietoja Netflixin ominaisuuksista löydät osoitteesta help.netflix.com.
 

Minulla on jo DNA Netti, voinko tilata DNA Netti + Netflix Perhe -tuotteen?

Kyllä, voit tilata Netflixin yhdessä DNA Kodin Netti -tuotteiden kanssa, joiden nopeus on vähintään 200M. Jos käytössäsi on jokin toinen DNA Netti -tuote, voit päivittää tilauksesi. Soita DNA:n myyntipalveluun: 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16) ja kerro, että haluaisit liittää Netflixin tilaukseesi. Numero on maksuton.

Minulla on jo Netflix, voinko tilata DNA Netti + Netflix Perhe -tuotteen?

Kyllä. Voit liittää uuden DNA:lta ostamasi Netflix-tilauksesi nykyiseen Netflix-tunnukseesi. DNA Netti + Netflix -tuote sisältää automaattisesti Netflix Perhe -tilauksen, joka on Netflixin parhain tilaus sisältäen neljän laitteen yhtäaikaisen käytön sekä UHD/4K sisällöt. Koko perhe nauttii Netflixin elokuvista ja sarjoista rajattomasti parhaalla laadulla!

Kun aktivoit Netflix-tilauksesi, valitse nykyinen Netflix-tunnuksesi, jolle haluat tilauksesi liitettävän. Netflix lopettaa tilauksen laskutuksen seuraavasta laskutuserästä ja ei laskuta siltä ajalta kun tilauksesi laskuttuu DNA:n kautta. Huomaathan, että nykyisen Netflix-tilauksesi laskutus päättyy vasta aktivoinnin yhteydessä, kun kerrot minkä Netflix-tunnuksen laskutuksen haluat siirtää DNA:lle. 

Kun lopetat Netflix-tilauksesi DNA:lta, vaihtuu Netflix-laskutus tapa takaisin aikaisemmalle laskutustavalle (esim. luottokortti) ja voit jatkaa Netflixin katselua keskeytyksettä.

Minulla on kaksi DNA Hubi -laitetta. Miten aktivoin Netflix-tilauksen?

Mikäli olet ostanut molemmat Hubi-laitteet ennen Netflix-tilaustasi DNA:lta, aktivointi onnistuu molemmilla DNA Hubi -laitteilla suoraan avaamalla Netflix-sovellus laitteella. Aktivoinnin jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet salasanan luomiselle. Molemmat DNA Hubi -laitteet kirjautuvat aktivoinnin jälkeen automaattisesti Netflixiin. Jos Netflix ei kuitenkaan siirry DNA Hubi -laitteellasi aktivointiin, tee aktivointi DNA TV -selainkäyttöliittymässä osoitteessa dna.fi/aktivoiNetflix tai suoraan sähköpostilla ja testiviestillä saamasi linkin kautta. Kirjaudu luomillasi Netflix-tunnuksilla Netflixiin DNA Hubi -laitteella.

Miten lopetan Netflix-tilauksen?

Kaikki tilaukseen liittyvät muutokset ja mahdollinen lopetus tehdään Netflixin palvelussa. Valitse Netflixin käyttöliittymässä Tili ja etene ohjeiden mukaan.

Jos tilauksesi on DNA Netti ja Netflix Perhe yhteistilaus, Netflix Perhe on käytössäsi koko tilausjakson ajan.