Ohjelmistopäivitykset

Kaapelimodeemeissa päivitykset tulevat automaattisesti verkosta. Päivityksiä ajetaan öisin modeemeihin, jolloin ne aiheuttavat vähiten ongelmia. Joissakin harvinaisissa tapauksissa modeemi voi tarvita aamulla resetoinnin ja uudelleenkäynnistyksen päivityksen jäljiltä, jotta laitteen toiminta olisi paras mahdollinen.

Jos haluat ajaa jaossa olevan päivityksen saman tien laitteeseen, kannattaa kokeilla irrottaa kaikki johdot laitteesta muutamaksi minuutiksi ja kytkeä ne sen jälkeen uudelleen. Tällöin modeemi nousee linjoille uudelleen ja pyytää samalla päivityksiä. Päivitystä ei kuitenkaan ajeta modeemiin jos se ei ole jaossa.

Huomioithan, että päivitykset jaellaan portaittain.

Uuden version DNA_3.591.0 julkaisupäivä 9.4.2024

• Tietoturvaparannuksia
  • Muita yleisiä parannuksia ja korjauksia

Ohjelmistoversio DNA_3.556.1. päivitetään joulukuun 2022 ja tammikuun 2023 aikana

• Poistetaan Nettipulssi-yhteensopivuus
  • Päivitetään tietoturva
  • DNS-korjaus

Versio 3.487.0

• Turvapäivityksiä

Versio 3.443.0

• Korjauksia parental control -ominaisuuteen
  • Korjauksia salasanan formaattiin
  • Korjaus satunnaiseen boottiongelmaan

Versio 3.436.0

• Porttiohjaus on nyt mahdollista palomuurin ollessa medium/high -asetuksella (suosituksena edelleen low-taso palomuurissa).
  • Palomuuriin avattu verimatrix-portit, Hubi toimii nyt myös palomuurien ollessa päällä (portit 12686, 12687, 12698, 12699, 12700).

Versio 3.427.0

• Korjaus VOIPpiin

3.424.0

• Ethernet-valojen toimintaa tehty varmemmaksi
  • Broadcomin milestoneen pieni korjaus

Versio 3.419.0

• v1:llä korjaus WAN-porttiin ja sen asetuksiin
  • Chipsetistä johtuva harvinainen packet loss korjattu

Versio 3.417.0

• Korjaus pingauksen epäonnistumiseen KTV-toolilla
  • Korjaus Ethernet-kohteissa toimimiseen (toimivuutta ei voida kuitenkaan taata, vain v1-malli)
  • Korjauksia palomuuriin, uudet portit blokataan oletuksena