Miten tehdasasetukset palautetaan?

Kun mokkula on päällä, paina Reset/Palauta-painiketta teräväkärkisellä esineellä noin 15 sekuntia kunnes merkkivalot sammuvat. Tämän jälkeen valot alkavat vilkkua ja laitteen tehdasasetukset palautuvat. Tehdasasetusten palauttaminen palauttaa asetukset oletusarvoihin. Voit määrittää ne uudelleen sen jälkeen, kun mokkula on palautettu tehdasasetuksiin.

Mitä teen, jos unohdin WiFi-salasanan tai verkkopohjaisen hallintasivun salasanan?

Palauta mokkula tehdasasetuksiin ja yritä uudelleen käyttämällä infotarrasta löytyvää oletusarvoista WiFi-salasanaa ja asetussivun sisäänkirjautumissalasanaa.

Mitä teen, jos NETWORK-merkkivalo on punainen tai internetiin ei saada yhteyttä?
  1. Tarkista, että Nano-SIM-kortti on paikoillaan.
  2. Jos ongelma ei poistu, palauta mokkulan tehdasasetukset ja yritä uudelleen.
  3. Tarkista DNA:lta, onko SIM-kortti poistettu käytöstä.
Mitä teen, jos internet-nopeus on alhainen?
  1. Säädä reitittimen asentoa tai siirrä se lähemmäs ikkunaa parantaaksesi signaalin vastaanottoa.
  2. Jos laite on yhdistetty mokkulaan WiFi-verkolla, kokeile siirtää laitetta saadaksesi paremman signaalin.
  3. Vaihda WiFi 5 GHz:n kaistalle, jos laitteesi tukee sitä.
  4. Käynnistä mokkula ja laite uudestaan ja yritä uudelleen
Miten mokkula yhdistetään käyttämällä WiFi Protected Setup (WPS) -toimintoa?
  1. Varmista, että laitteessasi on WiFi päällä.
  2. Pidä reitittimen WPS-painiketta painettuna vähintään 5 sekuntia ja vapauta se sitten; WiFi-merkkivalo alkaa vilkkua.
Miksi mokkulan nettipohjaista hallintasivua ei pysty käyttämään?
  1.  Varmista, että tietokone on yhdistetty mokkulaan ethernet-johdolla tai WiFi-yhteydellä.
  2. Varmista, että tietokone on asetettu hakemaan IP-osoite ja DNS-palvelimen osoite automaattisesti.
  3. Käynnistä nettiselain uudelleen tai kokeile toisen selaimen tai laitteen käyttämistä.
  4. Jos ongelma ei poistu, palauta mokkulan tehdasasetukset.
Miksi nettipohjaisella hallintasivulla näytettävä sisältö ei ole ajan tasalla?

Selaimen välimuistista riippuen laitteen sisältö hallintasivulla ei välttämättä ole ajan tasalla. Tyhjennä selaimen välimuisti manuaalisesti (esimerkiksi avaa selain ja valitse Internetasetukset > Yleiset > Selaushistoria > Poista) ja käynnistä hallintasivu uudelleen.

Tukeeko mokkula 5 GHz:n WiFi-yhteyttä? Miten muodostan yhteyden sen 5 GHz:n WiFiin?
  1. Mokkulasi tukee 5 GHz:n WiFi-verkkoa, joka on nopeampi ja vähemmän häiriöaltis. Se ei kuitenkaan läpäise seiniä yhtä hyvin kuin 2,4 GHz:n WiFi ja sitä voidaan käyttää vain laitteilla, jotka tukevat 5 GHz:n WiFiä.
  2. Mokkulassa on oletuksena käytössä kaistaohjaus, joka priorisoi 5 GHz:ä reitittimessäsi, 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n verkot jakavat saman verkon nimen ja yhteys muodostetaan automaattisesti nopeampaan verkkoon. Mikäli haluat varmistua että käytät nopeampaa 5GHz verkkoa, yhdistä WiFi-verkkoon jonka nimessä lukee 5GHz. Voit hallita kaistaohjausominaisuutta mokkulan verkkopohjaisella hallintasivulla.