Toimitus

Nopea toimitus jopa päivässä. Palautus on aina ilmainen.

Toimitusalue

Tilaukset toimitetaan vain Manner-Suomeen (tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle). Voit valita toimitustavaksi tuotteesta riippuen joko toimituksen valitsemaasi ​DNA Kaupan myymälään, suoraan kotiovelle, kirjeenä tai pikkupakettina suoraan postilaatikkoosi tai toimituksen Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. ​Näet kulloinkin valittavissa olevat toimitustavat aina tilausta tehdessäsi. Toimitus myymälään on aina ilmainen.

Toimitus on nopea - saat tilauksesi usein jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Palautus on aina ilmainen.

 

Toimitustavat

Ilmainen toimitus myymälään: Click & Collect

Osassa tilauksista on toimitustapavaihtoehtona myös Click & Collect eli toimitus myymälään. Jos valitset tämän toimitustavaksi, saat viestin, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi myymälästä. Toimitus myymälään on ilmainen. Tilaustasi säilytetään viikon ajan. 

Toimitus kotiovelle

Tilauksesi toimitetaan kätevästi kotiin kannettuna, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Suuremmissa kaupungeissa toimitus on arkisin klo 9–21 välisenä aikana. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille arkisin klo 14 mennessä. Lähetyksen kulkua voi seurata Postin OmaPosti-sovelluksesta. Postista ollaan vielä etukäteen yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostilla sopivan toimitusajan sopimiseksi. 

Tilauksesta riippuen tuotteet saatetaan postittaa myös useammassa paketissa. Lähetykset kuljetetaan aina hiilineutraalina Posti Green -lähetyksinä. Jos tilasit television, se toimitetaan erillistoimituksella, ilman lisämaksua.

Toimitus Postiin tai Postin noutopisteeseen

Lähetys on noudettavissa Postista tai valitusta Postin noutopisteestä usein jopa seuraavana arkipäivänä. Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Lähetyksen kulkua voi seurata Postin OmaPosti-sovelluksesta. Kun tilaus on noudettavissa,  saat siitä tiedon tekstiviestillä ja OmaPosti-sovellukseen.

Pakettia noudettaessa kannattaa ottaa mukaan lähetystunnus ja henkilöllisyystodistus. Paketit kuljetetaan aina hiilineutraalina Posti Green -lähetyksinä. 

Toimitus Postin pakettiautomaattiin

Pakettiautomaatti valitaan tilausta tehdessä. Lähetys on noudettavissa usein jopa seuraavana arkipäivänä. Normaali toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Kun tilaus on noudettavissa, saat siitä tiedon tekstiviestillä ja OmaPosti-sovellukseen.

Viesti kannattaa säilyttää, sillä se sisältää koodin, jota tarvitaan pakettia noudettaessa. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vuorokautta sen saapumisesta. Paketit kuljetetaan aina hiilineutraalina Posti Green -lähetyksinä. 

Toimitus pikkupakettina

Kirjettä vähän isompi lähetys, joka mahtuu postilaatikkoon tai -luukkuun. Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Lähetyksen kulkua voi seurata Postin OmaPosti-sovelluksella. Paketit kuljetetaan aina hiilineutraalina Posti Green -lähetyksinä. 

Toimitus Postin Express-pakettina

Yritysten pikapaketti, perillä pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Toimitetaan ilman erillistä ilmoitusta. Paketit kuljetetaan aina hiilineutraalina Posti Green -lähetyksinä.

Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat valitun toimitustavan mukaisesti. Toimitus DNA Kaupan myymälään on aina maksuton. 

 

Toimitusaika

Toimitettavien tuotteiden arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää, jopa seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli laitteen toimitusaika on normaalia pidempi, siitä kerrotaan tilauksen yhteydessä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kun tilaan netistä, mikä on toimitustapa ja -alue?

Voit valita toimitustavaksi tuotteesta riippuen joko toimituksen suoraan kotiovelle, kirjeenä tai pikkupakettina suoraan postilaatikkoosi tai toimituksen Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Näet kulloinkin valittavissa olevat toimitustavat aina tilausta tehdessäsi.

Toimitettavien tuotteiden arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää, mutta usein toimitus on jopa seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli toimitusaika on normaalia pidempi, siitä kerrotaan tilauksen yhteydessä.

DNA:n verkkokaupan tilausten toimitusalue on Suomi, lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Mikä on normaali toimitusaika? Voiko tilauksen kulkua seurata?

Toimitettavien tuotteiden arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää, mutta usein tilaus on perillä jopa seuraavana arkipäivänä. Mikäli toimitusaika on normaalia pidempi, siitä kerrotaan tilauksen yhteydessä.

Pakettien kulkua voi seurata Postin OmaPosti-sovelluksessa.

Anna DNA Apurin auttaa

Poikkea myymälään, aloita chat, tai varaa soitto- tai palveluaika. Kysy mitä vain, me autamme mielellämme.