DNA Kotimokkula B715 päivitetään kirjautumalla asetussivuille, valitsemalla "päivitykset" ja noudattamalla sivuston ohjeita. Voit asettaa mokkulan myös päivittämään itsensä automaattisesti "järjestelmä"-kohdasta.

B715 saa päivityksen 12.8.2019 alkaen:

• Parannuksia ja korjauksia käyttöönotto-Wizardiin (mukaan lukien ’reboot schedule’)
  • Parannuksia siltaavan tilan toimintaan
  • Tietoturvapäivityksiä

Uusi ohjelmistoversio: 11.198.01.00.182

Uusi verkkokäyttöliittymän versio: 21.100.50.00.03

B715 saa päivityksen 7.11.2018 alkaen:

• Taajuustiedot järjestelmätietoihin
  • Täysi IPv6-tuki
  • Korjauksia siltaavaan tilaan kolmannen osapuolen reitittimillä
  • Time zone -korjaus
  • WiFi country code FI-muotoon
  • Parannusta uudelleenohjaukseen käyttöönotossa ja päivityksissä

Uusi ohjelmistoversio: 11.197.01.00.182

Uusi verkkokäyttöliittymän versio: 21.100.45.00.03

DNA suosittelee päivittämään uuteen versioon ensi tilassa. Päivitys kuitenkin tapahtuu portaittain eli kaikki eivät voi päivittää uusimpaan versioon samaan aikaan. Päivityksen jälkeen on hyvä palauttaa laite tehdasasetuksille sekä tyhjentää selaimen välimuisti (evästeet, offline-tiedostot).

B715 saa päivityksen 8.5.2018 alkaen:

• Käyttöliittymä uudistuu joka osa-alueelta
  • Siltaava tila lisätty
  • 4G-taajuuslukitus (valitse ensin "vain 4G" -tila)
  • Signaali-infoja lisätty
  • IPv6-korjauksia
  • Paljon muuta

Uusi ohjelmistoversio: 11.195.03.00.182

Uusi verkkokäyttöliittymän versio: 21.100.39.00.03