Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

Kaapelimodeemeissa päivitykset tulevat automaattisesti verkosta. Päivityksiä ajetaan öisin modeemeihin, jolloin ne aiheuttavat vähiten ongelmia. Joissakin harvinaisissa tapauksissa modeemi voi tarvita aamulla resetoinnin ja uudelleenkäynnistyksen päivityksen jäljiltä, jotta laitteen toiminta olisi paras mahdollinen.

Jos haluat ajaa päivitykset samantien laitteeseen, kannattaa kokeilla irrottaa kaikki johdot laitteesta muutamaksi minuutiksi ja kytkeä ne sen jälkeen uudelleen. Tällöin modeemi nousee linjoille uudelleen ja pyytää samalla päivityksiä.

Uusin versio julkaistu 2.183.0, julkaistu 20.1.2020

• Cable Hunt -korjaus
  • Turvapäivityksiä

Versiojulkaisu 87.11.2018

• Yhteensopivuutta DNA Hubin kanssa parannettu
  • Portinsiirtoa ja käyttöä parannettu medium ja high palomuuriasetuksilla
  • Pieniä käyttöliittymämuutoksia

Uusi versionumero on 2.150.0

HUOM! Sagemcom F-3284DC -modeemin uuden päivityksen (11/15) mukana on tullut uusia ominaisuuksia ja oletusasetusten muutoksia. Muutoksia ovat uusi asetussivu LED-valolle, IP-flood detection kytkeminen pois päältä ja palomuurien kytkeminen päälle. DNA suosittelee käyttäjää kytkemään palomuurit (ipv4 ja ipv6) pois päältä, jos niitä ei koe tarvitsevansa.